A teljes magyar ellenzék a Soros fémjelezte hálózat kezében van

2023. június 09. 14:02

Jobb lesz, ha minél távolabb tartjuk őket a hatalomtól!

2023. június 09. 14:02
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nahát ki gondolta volna, hogy amikor a szélsőbaloldali társadalom jobbító szándék némi pénzzel és annak segítségével (ne felejtsük el, hogy a demokrata párt fő támogatójáról beszélünk) politikai hatalommal párosul, mikre nem képes!

És arra emlékezünk még, hogy baloldali barátaink annak idején miként reagáltak, amikor felhívtuk a figyelmet a Soros hálózat jelentette veszélyre?!

Mivel a teljes magyar ellenzék a Soros fémjelezte hálózat kezében van, jobb lesz, ha minél távolabb tartjuk őket a hatalomtól!

2024 erről fog szólni!”

Nyitókép: FABRICE COFFRINI / AFP

***

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 12. 10:20
Biczitomi,a nerszoponcok még gusztustalanabbak..
Kamcsatka5
2023. június 10. 22:35
A Fuggerék szarosgyurija begyüjtötte a fél hülyéket!
amca
2023. június 10. 17:07
Volt pár ezer munkatársam. Pár komcsi. Mondom ,hogy lépett be apád, a svábok nem komcsik: Azt mondták ,lesz petrol, szappan,meg kommunizmus. A Másik: Azt mondták, lesz petrol, Balaton, ingyen kenyér, iskola. Aha...
Almassy
2023. június 10. 14:24
Ez a Hálózat a legnagyobb fenyegetés a demokráciára. Minden eszközzel küzdeni kellene ellene. A hatalmi központokban már csak az ő finanszírozásuk körül forog a világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!