Cseh Katalinka szállj el minél messzebbre

2023. június 20. 09:01

Hidd el, még a Holdon is hallani lehetne megkönnyebbülésünk sóhaját.

2023. június 20. 09:01
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Cseh Katalin az ATV a Nap híre című műsorában ecsetelte, hogy egy dán kollégával utazott repülőn, akiknél az infláció 6%, de amikor az úr meghallotta a teljesen spontán csehkatalini viszontválaszt, miszerint Magyarországon meg 24%, a délceg dán írásom címe szerint felsikoltott rémületében. Arról nem szól a fáma, hogy a stewardesseknek sikerült-e az urat felvizezni a gép padlózatáról, netán újraéleszteni, esetleg Katalinnak kellett szájon át lélegeztetnie a sikeres landolásig.

Mindenesetre, ha én is a repülőn lettem volna, tájékoztattam volna Cseh Katalin dán kollégáját, hogy a magyar infláció jelentős része épp beszélgetőpartnerétől, Cseh Katalintól és elvbarátaitól annyi, amennyi, mert annak a tömény áskálódásnak, lejáratásnak, hergelésnek, amit országunk ellen végeznek – és ennek támogatója a haladó nyugat – okszerű velejárója a külföldi reputációnk meggyengülése, a húzd meg, ereszd meg igaztalan vegzatúrájából fakadó gazdasági keresztre feszítésünk és a nyugati ellehetetlenítési kísérletek eddigi, hála Istennek kudarcos próbálkozásai.

Azt is elmondtam volna neki, hogy 24%-os inflációval messze könnyebb együttélni Magyarországon,mint a Cseh Katalin által is fémjelzett országbomlasztókkal.

Végezetül informálnám, hogyha hazánknak konstruktív, külföldre nem panaszkodni járó ellenzéke lenne, akkor azonnal teljesülne a kormány által az év végére várt csupán egyszámjegyű pénzromlás.

Eszembe jut egy gyerekdal, melynek tartalmát nem kívánom Cseh Katalinnak, de folyamatos és arcátlan sivalkodása miatt legalább a dal első 3 szavának teljesülése – jó, ha tudja – azért sokunkat örömmel töltene el..

»Katalinka szállj el, jönnek a törökök, sós kútba tesznek, onnan is kivesznek, kerék alá tesznek, onnan is kivesznek, ihol jönnek a törökök, mindjárt agyon vernek.«

Igen, Cseh Katalinka szállj el minél messzebbre, csak hallani ne kelljen rólad többet a magyarországi patrióták többségi közösségének. Hidd el, még a holdon is hallani lehetne megkönnyebbülésünk sóhaját.”

***

***

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2023. június 21. 11:26
Ritka egy undirító hazaáruló gennyláda ez a Che! Nagyon ellenszenves feje van, ha meg megszólal attól feláll szőr a hátamon!
Turán
2023. június 21. 09:06
NEM LESZ LÓVÉ. Ha meghasadtok akkor sem. Ha nem lesznek ott már katinka és társai akkor sem. Az a baj hogy hozzászoktatok a hülye magyarokhoz és zacsiban éltek.
Agnieszka
2023. június 21. 00:04
Az elszállítás jó, csak már látnám. Abból a pénzből már nem lesz semmi, ráköltötték Ukrajnára, bár nem lenne igazam. A választóik nagyobb dicsőségére.
janoska12
2023. június 20. 16:42
Sziasztok. Remélem.. Hogy.. Ez.. A.. Hazaarulo.. Katka.. Jövőre.. Nem Alaszka. Meg.. És.. Nem mehet.. Bruszelben. Arulkodni. Bízom.. A.. Emberekben.. Hogy.. Nem szavaznak.. Ra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!