Még mindig nem tudtak megállapodni az EU-s forrásokról

2023. június 19. 17:59

Szörnyű nap mint nap azzal szembesülni, hogy egész Európában a magyar kormány teljesít a legrosszabbul.

2023. június 19. 17:59
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Nehéz dolga van a kormánynak Dániában – mesélte az egyik EP-s kollégám. Az emberek érzik az inflációt és mérgesek – mondta ezt akkor, amikor Dániában 6% körüli volt az infláció. Amíg nálunk, Magyarországon több, mint 24%.

Szörnyű nap mint nap azzal szembesülni, hogy egész Európában a magyar kormány teljesít a legrosszabbul gazdaságilag, és még mindig nem tudtak megállapodni az EU-s forrásokról.”

***

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvass
2023. június 20. 10:03
"... még mindig nem tudtak megállapodni az EU-s forrásokról ..." Che Katka !!! Ki tetszett hagyni a "hála a hatékony háttérmunkánknak " félmondatot !!!
itsipia
2023. június 20. 09:57
Nihilke megértelek...... ez tényleg borzasztóan szörnyű lehet ,egy ilyen elkötelezett,tisztességes honanyának,aki nap mint nap kiteszi hófehér lelkét, ezért az elfuserált 2/3-dal rendelkező balkánázsia söpredékért....:) van megoldás....egy önkéntes eutanázia....? :)
Odone Ricci
2023. június 20. 08:58
Ott ül a három Grácia az EU-Parlamentben. Csak egy szavukba kerülne, ha felszólalnának a magyar érdekek védelmében. Elég lenne felhagyni a sok panasszal, feljelentéssel, az ország elleni szavazással. Jó viszonyban vannak Jourova asszonnyal és Ursulával. Tegyék a dolgukat a magyar nép érdekében, ne ellenében és akkor majd érkezik Magyarországnak is a "Recovery fund" részben előnyös KÖLCSÖN legalább első részlete. A többi EU-tagország már a harmadiknál tart...
hunok99
2023. június 20. 07:13
Te szemet budos tolvaj ribi!!!! Koltsd az osszes lopott penzt gyogyszertekre es orvosokra.... persze elj hosszu eletet!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!