Az áttörtek vagy nem törtek át nem filozófiai kérdés

2023. június 20. 09:36

Az ukránok továbbra is igen messze járnak Mariupoltól.

2023. június 20. 09:36
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Ünneplem a skolasztikus filozófia visszatértét, amikor komoly emberek arról vitatkoznak, hogy az első védelmi vonal lényegét mint absztrakciót miként ismerjük fel a dialektika segítségével, de attól tartok, elsiklunk a lényeg felett. Ugyanis bárhogy is nevezzük azt a területet, ahol most ezrek hallnak meg, az ukránok továbbra is igen messze járnak Mariupoltól, vagyis a remélt ellenoffenzíva nem hozta azokat az eredményeket, amikre a tervezői és a népszerűsítői számítottak.

Az áttörtek vagy nem törtek át nem filozófiai kérdés. Azt látjuk szabad szemmel is, hogy továbbra az oroszok hugyoznak az Azov-tengerbe.”

***

***

Nyitókép: MTI/EPA/Alisa Yakubovich

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. június 20. 16:35
Csak lenne már vége mielőtt az oroszok tényleg elkezdenek mozgósítani.
Doromb13
2023. június 20. 11:52
Aminek te - gondolom -nagyon örülsz. Települj át oroszba,majd megtudod,hogy mi az oroszok istene!
beobachter1
2023. június 20. 11:07
A metódus a következő. A hoholok odadobnak ágyútöltelék gyanánt az oroszoknak napi ezer embert, hogy végezzék ki őket. Ezért egy kört mehetnek az első faluig, ahol szelfizhetnek, majd Putykóék szarrá lövik az egész falut egészen a középkor elejéig! A hoholok is kapnak a befizetett körért egy képet, amit büszkén prompt közzé is tesznek a neten, azzal, hogy minden a terv szerint halad, hiszen látjátok véreim, hogy már az első faluban vagyunk. Balra el, függöny lehull!
diodoro
2023. június 20. 10:29
amikor töriből az I. Világháborúról tanutunk, hitetlenkedve néztük a korabeli fotókon felvonuló lelkes tömeget "Éljen a háború!" táblával. Ma, magukat filantrópnak, liberálisnak hazudó emberek véresszájjal követelik a háborút, árolónak bélyegezve mindenkit, aki nem akarja. Európa újra meghülyült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!