Zelenszkij szerint az ukrán ellentámadás súlyos áldozatokkal járhat

2023. június 03. 15:03

Nem kéne a harcihörcsög Podoljáknak ezért egy elítélő tweetben kifejeznie, hogy ez a kijelentés az európai értékek hátbadöfése?

2023. június 03. 15:03
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Zelenszkij szerint az ukrán ellentámadás súlyos áldozatokkal járhat és többféleképpen is alakulhat. Nem kéne a harcihörcsög Podoljáknak ezért egy elítélő tweetben kifejeznie, hogy ez a kijelentés az európai értékek hátbadöfése? Doktorminiszterelnökúr pont ugyanezt mondta ugyanis.”

***

Nyitókép: MTI / AP / Ukrán elnöki sajtóhivatal

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. június 04. 10:07
"Nem kéne a harcihörcsög Podoljáknak ezért egy elítélő tweetben kifejeznie, hogy ez a kijelentés az európai értékek hátbadöfése?" Micsoda, hogy harcol a leigázókkal szemben? Te gané, téged is meg kell kínozni és megölni a tetves hulladék családoddal együtt mocskos görény!!! Ahogy Putyin szokta.
pemete jakab
2023. június 03. 20:15
"Nem kéne a harcihörcsög Podoljáknak ezért egy elítélő tweetben kifejeznie, hogy ez a kijelentés az európai értékek hátbadöfése?" Milyen európai értékek?! A kormánypropagandából tudjuk, hogy Európának nincsenek értékei, önpusztító kontinens, amelyet csak a dicső Viktorkánk menthet meg.
Árva
2023. június 03. 19:02
Zeli így jelzi előre a vereségét. Pontosabban a még X százezer ukrán megsemmisülését. A magáét nem, de már rakja a stokit a hátizsákjába. A nyugat bejelentette, leszállított minden fegyvert, amit nélkülözni tudott. Az utolsó kéregető körútja a saját utiköltségét is éppen fedezte. De Kuleba már korábban megmondta, ez egy üzlet, amiben az ukránok az életüket teszik fel a nyugat értékeiért. Értsd, a megvett földekért, nyersanyagokért. És az üzletben bukni is lehet! Ha ukrajna nem teljesít kb.októberig, akkor több oka is lesz, hogy leállítják a dollár infúziót. Európa pedig addigra... Na, de nem sci-fi regényt írok.
states
2023. június 03. 18:52
Ki hitte volna, és azt hittem, a népszaporulatnak tesz jót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!