Ezért is Orbán a hibás!

2023. május 27. 16:57

Egyszerűen meg kellene értenie mindenkinek, hogy az ellenzéki szívjóság kiáradása még nem jelenti azt, hogy ők lennének a Rolling Stones.

2023. május 27. 16:57
null
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„Hülyeségeket énekelni, gyenge hangszeres tudással nyomulni mindenkinek szíve joga. Az is régi megfigyelés, hogy az igényes zenét azonosítani képes emberek mindig kisebbségben voltak, vannak és lesznek az igénytelenebbek szemben. 

Éppen ezért a Carson Coma kvalitásait most nem vizsgáljuk, szerintünk ugyan rosszul játszanak, de maradjunk annyiban, hogy elférnek a világban, elférnek Magyarországon.

Amit viszont nem értünk, az a legújabb keletű baloldali hisztériahadjárat. Történt ugyanis, hogy Carson Comáék muzsikáltak volna egy jót a brüsszeli Liszt Intézetben, aztán egyszerre kiderült, hogy mégsem léphetnek fel. Baloldali lapok szerint az lehet a baj, hogy a Carson Coma kormánykritikus zenekar, a frontemberük pedig szokott hangoskodni a diáktüntetők mellett. Ami persze, szívük joga, azonban nyilván nem véletlen, hogy azonmód áldozatpózba zsugorították őket a baloldali sajtóban.

Hát, tudja a fene. Szerintem önmagában az a tény, hogy valaki az udvarra piszkít, vagy dinnyével eszi a fetasajtot, a különös érdekességek kategóriából nem emeli ki az illetőt. Ugyanezért gondolom, hogy ha a Carson bekómál egy fellépés erejéig, attól még nem áldozat. Egyszerűen meg kellene értenie mindenkinek, hogy az ellenzéki szívjóság kiáradása még nem jelenti azt, hogy ők lennének a Rolling Stones. Valójában itthon volnának valakik, gondolom, a dolgok természete szerint úgy márciustól novemberig, amikor érkezik majd egy újabb sztárcsapat, akik már sárgabarackot is esznek a fetasajt mellé. Éppen ezért a Carson Coma ügy vihar a biliben, nulla hírértékkel, mindösszesen arról szól, hogy hej, Orbán, megint bekavartál. Merthogy a züllött, beteg agyvelőkben mindig ez a gondolat foszforeszkál, beszéljünk bármiről, bárkiről. Ez viszont már nem a mi, hanem a gyógyító szakemberek problémája. A magyar állam és annak megválasztott képviselői, intézményei pedig hadd dönthessenek már szabadon arról, hogy Brüsszelben ki éget le vagy emel fel minket szigorúan állami pénzből, ugye. Ami – hadd mondjuk el helyetted is – ugyebár a mi közös adóforintjainkból gyűlik össze. Ha nem szereted a stadionokat, most ne szeresd a Carson Comát se, köszi az együttérzést. ”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik