Tudatosan politizál és stróman akar lenni a Carson Coma énekese

2022. december 26. 12:46

„Nem tudom, országszerte mit gondolnak a politikáról a kora huszonévesek, de tudatosság terén biztosan van hova fejlődni” – mondja Fekete Giorgio.

2022. december 26. 12:46
null

A Carson Coma énekese interjút adott a 24.hu-nak, amelyben részletesen beszél a politikával kapcsolatos viszonyáról. A zenekar fellépett az október 23-i tanártüntetésen, amivel kapcsolatban a frontember elmondta, hogy a pedagógusok helyzetét társadalmi kérdésnek és nem politikai ügynek tekinti, ezért léptek fel a demonstráción. 

– fogalmazott Fekete Giorgio, aki szerint nem volt kérdés, hogy a nagy tüntetésekre is elmentek, a meghívást azokra megtiszteltetésnek érezték. Állítása szerint örültek, hogy hozzá tudtak adni az ügyük sikeréhez.

A korosztályuk politikai érdeklődésével kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, hogy ők kifejezetten tudatosak ezen a téren. „Nem tudom, országszerte mit gondolnak a politikáról a kora huszonévesek, de tudatosság terén biztosan van hova fejlődni. Ezt szeretnénk ösztönözni a közönségünkben, de azt látom rajtuk, hogy nagyon elfogadók” – jelentette ki. 

Arra a kérdésre, hogy látja magát a jövőben, Fekete Giorgio azt válaszolta, hogy a II. kerületi polgármester strómanja szeretne lenne, erre vágyik. 

Nyitókép :MTI/Mónus Márton

 

 

 

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NullaSalus
2022. december 27. 12:45
Zseniális. Megint megszólalt egy zenész. Esetleg egy szobafestő nem akar tanácsot adni monetáris politika terén? Mit gondolnak a műkörmösök a haderőfejlesztésről? Suszter maradjon a kaptafánál.
Happier
2022. december 27. 09:00
Nem a sárga irigység beszél belőlem, de érdekes módon mindig ezek az elnyomott művészek (Noár, Koncz Zsuzsika nénike, Bródy és a főhős) lépnek fel nem kis pénzekért még ma is ahol csak lehet. Nem tudok rá magyarázatot.
Ács Zoltán
2022. december 26. 18:59
Meg lesz a jutalom is , megkapja Lang Györgyit .Na jó ez nagyon durva volt,valójában jutalmul kinyalhatja Bródy seggét.
yanoo
2022. december 26. 18:18
Belehallgattam. Nem egy férfias zene. Olyan alteros nyekergős. Libsiknek jó lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!