A Fidesz képtelen hazahozni az uniós pénzeket

2023. május 21. 22:00

Sajnos ez az ára annak, hogy nincs működő demokrácia Magyarországon.

2023. május 21. 22:00
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„24,5 százalék. Ennyivel kapunk kevesebb árut és szolgáltatást a pénzünkért, mint egy éve. Orbán Viktor szerint a szankciók miatt.

Szerintem nem.

A szankciókat ugyanis azok az államok is alkalmazzák Oroszország ellen, amelyekben ötöd- vagy tizedakkora az infláció Magyarországon. Sőt, ők alkalmazzák igazán: Magyarország mentességet kapott az olajra és gázra vonatkozó szankciók alól.

Azaz: nem igaz, amit a Fidesz-propaganda állít. A pénzromlásért a Fidesz a felelős, legalábbis jelentős részben. Ők azok, akik képtelenek hazahozni az uniós pénzeket. Ők azok, akik tétlenül nézték a forint elértéktelenedését, és eszük ágában sincs belépni az Eurózónába. Ők rendeztek gigantikus költekezést a választás előtt, ami felhajtotta az inflációt. Ők irányítják azt a Nemzeti Bankot, amelynek feladata lenne – lett volna – az infláció letörése.

Ők szervezik a gazdaságpolitikát, amely szerint minden rendben van.

Szerintem nincs minden rendben. Teljesen abnormális árak vannak Magyarországon. Amit a Fidesz csinált Magyarországon, az a dolgozói szegénység: hiába van valakinek munkája, ha nem kap csúcsfizetést, nem tud belőle nemcsak félretenni vagy külföldön nyaralni, de jó eséllyel bevásárolni sem hó végén.

Külföldi szemlélők sokszor kérdezik tőlem, hogy mégis hogy nem bukott még bele a kormány a brutális inflációba. Sajnos ez az ára annak, hogy nincs működő demokrácia Magyarországon.”

Fotó: Cseh Katalin, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2023. május 23. 09:04
Szerintem az a pénz már rég nincs meg, ezt fedik el ezekkel a manőverekkel, ehhez kellenek ezek a véglények, akik közben magukat is védik úgy, hogy másokat vádolnak azzal, amit maguk elkövettek.
Andilla
2023. május 22. 18:16
Nem is tudom, hogy van-e nála kártékonyabb politikus. Azt észre lehet venni, ha valaki idióta, és azért beszél baromságokat: Fegyőr Bandit pl. kiröhögik meg leírják, és szép lassan eltűnik a süllyesztőben. Illetve, aki nyíltan ellenséges és tahó, azt is észrevenni. De ez a csaj mesteri szintre fejlesztette a gázlángozást, a tudatos manipulációt. És sokaknak bejön, mert képes lyukat beszélni az ember hasába és mindentudónak, meggyőzőnek mutatkozni, igen erős "csakis ÉN akarok jót, és csakis NEKEM van igazam, és kész!" diktátori attitűddel. Ráadásul nő, ami polkorrektéknél eleve félsiker, jobb pillanataiban dekoratívnak mondható, és fiatal. A hátszeléről nem is beszélve. Nagyon a helyén van az esze annak, aki átlát rajta, úgyhogy gratula itt mindazoknak!
Pipas2
2023. május 22. 17:36
K anyádat te újmarxisa hazaáruló bolsevik ribanc!
svejk11
2023. május 22. 17:09
Cseh Katalin viszont haza vitte az uniós forrásokat ! Kár, hogy a NAV vizsgálja az ügyét....!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!