Ez az építési kerítés bontogatósdi eddig csak ostoba és értelmetlen volt, most már aljas is

2023. május 07. 22:21

Szintet léptek és nyílt, utcai provokációval kívánják – az őket támogató választói akarat hiányában – a hatalmat megszerezni.

2023. május 07. 22:21
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Ez az építési kerítés bontogatósdi eddig csak ostoba és értelmetlen volt, most már aljas is.

Akik felbiztatják a gyerekeket, hogy törvényellenes megmozdulásokban vegyenek részt, mellyel szemben a hatóságnak fel kell (nem opció, törvény kötelezi rá őket) lépnie a közrend védelmében, azok egyértelműen felelősek minden odabolondított kiskorúért.

A felelősségben pedig immár osztozik a nagykorúsága ellenére még mindig gimis aktivista is, akinek felbujtói egyetlen szándékkal terelik a legálisan szervezett tüntetések résztvevőit jogellenes cselekmények felé: hogy minden áron megbontsák a törvényes rendet, hogy külföldön is eladható vágóképeket forgassanak és destabilizáljanak.

Immár nem elég a hazájuk jogos pénzügyi forrásaitól való megfosztásban való intenzív közreműködés. Szintet léptek és nyílt, utcai provokációval kívánják – az őket támogató választói akarat hiányában – a hatalmat megszerezni. Bármi áron és bárkinek az árán.

Ha kell, gyerekeket is maguk elé tolva faltörő kosként.”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 ***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán zsóti
2023. május 09. 04:06
Van az a pénz amiért található pár mindenre kapható aljadék a novicsokos sorozatgyilkos seggibe fúródott hazaáruló muszkabérenc neonácikok.... Tipische ungarische akiknek aranyhalemlékezete van csak. Ilyet leírni mint ez beteg erkölcsi értékrendre vall, persze az illibsiknél ez az alapállapot. Pusztít a hatalomért bármit benyaló seggnyalás.
Lajoss
2023. május 08. 14:00
Zsuzska jó nertárs..:)
Igazszó
2023. május 08. 10:50
Addig tombolnak, míg bambán hagyják őket a máskor a magyarok ellen aljas kegyetlenséggél fellépő pintérsintérek, szemkilövök. Olyanok ök is, mint az antifa, mint a böszme, mint a fegyőr: állami támogatással pusztitanak.
Tobit
2023. május 08. 09:28
Mindegy milyen államforma van, mindegyikre érvényes; amíg a tüntetö tömeg, fegyelmezett, addig lehet tüntetésről beszélni, de ha rombolni kezd, gyujtogat, vagy fosztogat, jelen esetben keritést, kordont bont, akkor már csőcselék akiket fel kell oszlatni! Hogy milyen módszereklel az a körülmény ektől gügg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!