Obszcén rigmusok, dulakodás, kordonbontás – így zajlott a szerdai tüntetés (VIDEÓ)

2023. május 04. 08:17

„Viktor f*sza nagyon kicsi, gumibottal megnöveli” – skandálták páran a várban.

2023. május 04. 08:17
null

Szerdán újabb tüntetést szerveztek a státusztörvény ellen, ez ismét erőszakba torkollott a Karmelitánál. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, különböző tudósítások helyszíni beszámolók szerint a diákok áttörték az ideiglenes kerítés egy részét, ahol rendőrök a tüntetők útját állták, dulakodás alakult ki.

A Telex nemrég megosztott videójából pedig az is kiderül, hogy obszcén rigmusok is elhangzottak  – fiatal lányok szájából is – a demonstáció során.

Az alábbi felvételen is jól hallható, hogy az egybegyűltek többek között azt skandálták:

A szerda esti történésekről készült összeállítást alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton84
2023. május 06. 12:23
Obszcenitását. Fiatal lányok szájából. Jaj, ne! A fideszesek a fiatal lányokat csak az Origo csöcsfotóin tud elképzelni, vagy esetleg jachtokon, esetleg Kaleta számítógépén, de különben kuss a nevük.
kikeletiszellő
2023. május 05. 17:33
Nem bírok haladni a korral, mert nem is tudtam, hogy van Dobreva-qurcsány tv. Szerintem nem maradtam le semmiről. :)))))))))))
Vukovich Ferenc László
2023. május 05. 14:01
Most néztem meg a TELEX felvételét, egyértelműen látszik, hogy a "szegény gyerekek" támadták meg a rendőröket és mentek neki mindennek és mindenkinek. A fiatalság egyértelműen meg van vezetve a balliberálisok által. Egy kiskorúnak nem az utcán való randalírozás a dolga, hanem a tanulás. Eleve provokálják a rendőröket, hogy lehessen olyan képeket csinálni, hogy íme itt milyen diktatúra van.
southwind5
2023. május 04. 17:47
bocsi, alföldi vagyok, egyáltalán ki tüntettek és miért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!