Arcukat maszkkal eltakaró, szélsőséges csoport provokálta a rendőröket a Várban (VIDEÓ)

2023. május 04. 05:56

A Mediaworks Hírcentrum videójából kiderült, hogy „a pedagógus demonstráció most sem a pedagógusokról szólt”.

2023. május 04. 05:56
null

Mint ismert, szerdán újabb tüntetést szerveztek a státusztörvény ellen, ez ismét erőszakba torkollott a Karmelitánál. Különböző tudósítások helyszíni beszámolók szerint 

a diákok áttörték az ideiglenes kerítés egy részét, ahol rendőrök a tüntetők útját állták, dulakodás alakult ki.

A felvételek szerint Tompos Márton momentumos képviselőt is a rendőrsofal mögé kellett emelni, mivel betört az építési területre.

Ahogy korábban jeleztük, az összecsapás során a rendőrök kétszer is bevetettek könnygázt az agresszív tüntetőkkel szemben.

A Mediaworks Hírcentrum felvételéből pedig az is kiderül, hogy arcukat eltakaró, agresszív, csoport is provokálta a rendőröket. A videóhoz fűzött kísérőszövegben aláhúzták:

Az összeállítást alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 06. 09:53
Nem érred a magyar szót mesüge! Parancsolgatni nekem nem fogsz soha. Kétlem, hogy bárki is hallgatna rád. No meg persze a tetves kurva anyádat pöcsömöccsézd a kibucotokban!
Igazszó
2023. május 04. 12:24
A tények: A vétótlan köpcös geci sameszai annyira figyelnek a terrorista antifára is a moszados szolgálatokkal, meg pintér szemkilövőkel, hogy judapest utcáin négy embert vertek már agyba főbe. Hálából, akiket véletlenül elkaptak, már szabadlábon vannak, azzal a több, mint tucattal, akiknek a nevét se tudhatjuk és akik szabadon tombolnak, míg a szemkilövő aljas sünök bambán néznek ki a fejükből. Ha nem magyart kell verniük, vagy lehúzniuk a szemkilövőknek, akkor szedálva vannak, képtelenek a rendet fenntartani. A videófelvételek tucatjain látható, milyen tehetetlen balfaszok azok, akik 2006-ban azonosító nélkül vérere vertek bárki magyart, aki a mocskos karmaikba került. Mindeközben te itt hazudozol, anyázol és kommunistázol, nácizol, holott csak egy agyatlan nernyik kommentbot vagy, a vétótlan köpcös geci láncán rángva. No húzz a vérbe nernyik faszkalap!
csjanos
2023. május 04. 11:50
....maszkosok??...MEG KELL BÜNTETNI ŐKET....MIND...
Sandokan74
2023. május 04. 11:29
Szélsőbalos anarchista csürhe!!!!!!! Aki maszkban támad rendőrökre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!