Mára talán már egyértelművé vált, hogy Ukrajna ellentámadásba lendült Bahmutnál

2023. május 13. 15:22

Ezzel pedig ismét fontos utánpótlási vonalak szabadulnának fel.

2023. május 13. 15:22
null
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Mára talán már egyértelművé vált, hogy Ukrajna ellentámadásba lendült Bahmutnál. A nyilvánosan elérhető információk 26 ukrán támadásról és 17 visszafoglalt négyzetkilométerről szólnak 48 óra leforgása alatt. Nyilván ezt jelenleg lehetetlen leellenőrizni, néhány nap múlva okosabbak leszünk.

Úgy tűnik, hogy az ukrán ellentámadás a Bahmut körüli orosz harapófogót próbálja felszabadítani a város északi és déli oldalán (kék nyilak a térképen). Ezzel pedig ismét fontos utánpótlási vonalak szabadulnának fel. Az a nagy kérdés, hogy ez már az a nagy ukrán ellentámadás, amelyre mindenki számított, vagy ez még csak egy elterelő művelet, ahogyan annak idején tavaly szeptemberben is történt, és a támadás fő iránya valójában egészen máshol lesz.”

***

***

Nyitóképen: Bahmut látképe. Fotó: AFPTV / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2023. május 14. 23:32
És te Antónia, úgy reménykedsz közben, hogy beleremeg a kocsonyád is. Szánalom. Nem veszed észre, hogy ,minden félnek az lenne az előnyös, a szeretett ukránjaidnak is, ha hagynák Artomovszkot a picsába. Úgy kevesebben halnának bele. De ez téged nem érdekel, mert eszetlenül szurkolsz az ukránoknak.
Akitlosz
2023. május 14. 22:00
Tegnapra lehet, hogy egyértelművé vált, de mára nem.
korona.2.0
2023. május 14. 10:03
MI HIÁNYZIK MAGYARORSZÁGNAK ? Mi is hasonlóan gondolkodunk, mint a tőlünk keletre élő fehér, keresztény népek. De a legnagyobb hiányunk a TENGERPART. Mi így egy BEZÁRT, KIS ORSZÁG vagyunk. Egy makacs nyelvi sziget. Miért van ez így ? Királyaink megpróbálták elfoglalni az Adriai-tengerpartot, de NEM TELEPÍTETTEK ODA MAGYAROKAT. Tehát az ő hibájuk ez az elzártságunk. A tengerpart hiánya óriási bajok okozója ! Rosszak lettünk, egymást marcangoljuk ebben a ketrecben. Rossz helyen vagyunk, de vigasztalódjunk, hogy a mi kicsi területünktől a világban rengeteg rosszabb terület is van, ahol, még tengerparttal együtt is kénytelenek emberek élni. Kis ország, kis lehetőségek - nagy ország, nagy lehetőségek. És több "levegő". A további rossz dolgok legelső oka AZ ÁLLANDÓ PÉNZZAVAR. Szegények vagyunk.
korona.2.0
2023. május 14. 09:38
Oroszország LEGYŐZHETETLEN !!! Fizikailag a világ legnagyobb országa. Atomhatalom. Ez a Bendarzsevszkij tév- és álhíreket közöl. Ne higgy neki semmit. Amit ír, mond, az mind vágyvezérelt. Bárki is finanszírozza Antont, rossz helyre teszi azt a pénzt. Mi az oka, hogy az ukránok annyira akarnak harcolni, sőt elfoglalni, feldarabolni a hatalmas Oroszországot ? A Nyugati életforma. A személyi szabadság lehetősége, ami Oroszországban nincs. Emiatt ugyan ki lenne az a hülye, aki kivándorolna örökre élni Oroszországba ? Senki. Mindenki a szabad Nyugatra megy. Oda, ahol nincs nemzet, mert még a saját nemzetiségét is feladja. És igaza van, mert JÓL AKAR ÉLNI és TELJESEN SZABADON. Mivel ezt nem tehetik meg az oroszok és a keresztény ukránok sem, így kénytelenek ott maradni, ahol jelenleg is vannak. De a Nyugatra való távozás, történetesen az USA-ba, továbbra is bennük él. Nincsenek rendben Oroszország alaptörvényei, de azok vastagon bebetonozottak. Ugyan ez van Ukrajnában is. A jelen helyzet azt bizonyítja, hogy nem jó élet van ott. És még remény sincs arra, hogy ez alapjából megváltozna. Zsidó hatalom uralkodik az emberek fejében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!