Bekeményítettek az ukránok: új tankot villantottak (VIDEÓ)

2023. május 12. 20:09

Olekszij Reznyikov személyesen mutatta be az új harckocsit.

2023. május 12. 20:09
null

Ukrajna új, Harkivban gyártott harckocsit fog hadrendbe állítani – írta meg a CNN.

A lap állítása szerint az Oplot nevű tankot helyben gyártották,

és most Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter tett közzé egy videót a járműről. A miniszter a következőt írta: „mindig nagy öröm, amikor egy új eszközt tesztelhetünk, de ez különösen igaz, ha ukrán gyártmányról van szó.”

A CNN közölte, hogy az Oplot a szovjet T–84-es harckocsinak egy továbbfejlesztett változata.

A nyugati elemzők szerint gyors, jól manőverezhető, és sokkal fejlettebb tűzvezető rendszerrel, valamint páncélzattal rendelkezik, mint az elődei. Az ukrán védelmi miniszter arról még nem számolt be, hogy mennyit terveznek majd gyártani belőle.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

***

Nyitókép: Philip Davali / Ritzau Scanpix / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sanya48
2023. május 13. 17:26
Az usa támogatása alapvetően a nagy hasznot hozó ukrán termőföldek megtartása miatt történik. A simlis usa-t nem érdekli, hogy ezért hány ukrán adta, adja és fogja adni az életét. A gond csak az, hogy európát is beleugrasztották ebbe az alattomosan kifundált galádságba. Persze nem véletlen, hogy egy usa érdekelt és így korrumpálható eu bizottsági elnökben(akit sajnos kár volt a megválasztásában támogatni, de weber úr a gyenge jelleme miatt sem lett volna jó választás) megfelelő partnerre találtak.
Bormester Gábor
2023. május 13. 11:38
Marika bugyit villantott. Gizike brutális melleket villantott. Naggyon durva! De valyon ki lehet az a tiktokzatos szoke bombazo csoki oldallán. Szeretnék jelenkezni ujságíroi munkára.
Carsac
2023. május 12. 23:45
Keményen... villantottak. Ugyanabban a címben. Ha alsó tagozatosokat is alkalmaznak itt hírszerkesztőként, akkor a piac teszi majd a dolgát. Aztán ne mondjátok, hogy nem szóltam.
Hannibal
2023. május 12. 22:36
Jó lenne, ha a háborúban a felek nem "villantanának" semmit, mert a végén csak hamueső és csonthalom marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!