Stírölés

2023. április 12. 22:22

Megnéz egy csinos nőt? Ön bűnöző! A haladás ellensége!

2023. április 12. 22:22
null
Pozsonyi Ádám
Facebook

„Nem tudta? Nos, Ausztráliában egy éjszakai szórakozóhely úgy döntött, kidobják azokat a vendégeket, akik másokat bámulnak anélkül, hogy az illető beleegyezett volna. Mindezt a sydneyi Club 77 vezette be, mondván, hogy frissíti a zaklatással kapcsolatos zéró tolerancia politikáját.

»Éjszakai klubként bátorítjuk az ismerkedést, azonban minden kapcsolatfelvételnek szóbeli beleegyezéssel kell kezdődnie. Ez akkor is érvényes, ha például távolról bámulsz valakit. Ha a figyelem, amit valakinek nyújtasz, nemkívánatos, az zaklatásnak minősül.«

A szabályt be is tartatják majd, ugyanis egy rózsaszín mellényt viselő »biztonsági tiszt« lesz felelős a panaszok feldolgozásáért, aki majd ki is kíséri a „sértő egyéneket”.

»Ebben a klubban tilos megnézni a nőket!« Ne feszegessük, hogy miért csak a nőket tilos, és azt se, hogy kinek. Nőknek is tilos nőket nézni, vagy ha csak férfinak – ami több mint valószínű –, akkor a fekete-sárga és muszlimnak is tilos-e, törődjünk bele abba, hogy a fehér férfinak tilos nőket stírölni.

Kicsit nehéz lesz ismerkedni a szép új világban. Mert ugye az ismerkedés a nézéssel kezdődik. Aztán jön a kedvező válasz esetén – mosoly, tekintet stb. – a megszólítás, a közelebb ülés, majd adatok egyeztetése (telefonszám, holnap mit csinálsz, mikor jársz erre stb.) De ugye ez mind »zaklatás« egytől egyig.

Jó, előtte belegyezést kell szerezni. De hogy? Ahhoz, hogy aláírassam a papírt, meg kell szólítanom, és rá kell néznem. Vagy a pincérrel odavitetek egy cédulát, és a pincér odasúgja: Hölgyem, ott balra a négyes asztalnál az az úr szeretné önt nézni, aláírja-e ezt a jogi nyilatkozatot két tanúval?

Roppant életszerű. Igazság szerint a haladás a puszta létezéssel megy szembe, az ember azt érzi, mindent elkövetnek a kihalásunk érdekében.”

 

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. május 08. 14:53
Természetesen csak fehér hetero rémisztő képződményekre vonatkozik..
asus66
2023. április 13. 10:27
Tovább fogy a fehár faj.
Gyzoltan
2023. április 13. 08:54
-csak egy újabb adalék a tudatosak, az emberiségellenesek, a "nem tudom kik" újabb sikeréhez! Le a kalappal előttük, a legesztelenebb baromságokat is le tudják nyomni a torkunkon...
sagirdilsiz
2023. április 13. 08:06
Mindig legyen nálad..... https://eforms.com/download/2017/08/Sexual-Consent-Form.pdf?utm esetleg ki lehet egészíteni, stírölhetéssel... pártállással is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!