Ez annyira szép kerek, hogy szinte kizárt, hogy igaz legyen

2023. április 13. 10:16

A nagyközönség meg majd nagykanállal eszi a „hollywoodi” happy endes verziót.

2023. április 13. 10:16
null
Somkuti Bálint
Somkuti Bálint
Facebook

„Ez annyira szép kerek, hogy szinte kizárt, hogy igaz legyen. Fiatal, fegyvermániás stb, már a lelki szemeink előtt látjuk a Capitoliumot ostromlókat.

Ezzel a variációval el lehet kerülni egy kényelmetlen beismerést egy esetleges orosz/kínai akcióról, politikai sikereket lehet elérni, azaz lehet a republikánusokon rúgni, és fel lehet menteni magunkat és az elhárítást egy esetleges hiba alól.

Persze arra a kérdésre, hogy miért lettek meghamisítva a veszteség adatok nem válaszol, de ugye ez a részlet csak a hozzáértőket érdekli, a nagyközönség meg majd nagykanállal eszi a »hollywoodi« happy endes verziót.”

***

Nyitóképen a Pentagon épülete. Fotó: Pixabay

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. április 14. 12:54
Érdekes hogy nem! "FIATAL TÜNTETÉSMÁNIÁS 'LMBTQ' AKTIVISTA".. ha nem "fegyvermániás" Tényleg annyira szép idealisztikus liberális propagandista megfogalmazás hogy AZ IGAZSÁGTÓL ÁLLHAT A LEG MESSZEBB!!!
hoci74
2023. április 14. 12:21
Na ki lesz nemsokára öngyilkos?
Zolotarjov
2023. április 14. 11:29
Oswald..
Ma is bukik a Zorbán...
2023. április 14. 10:35
Ez a háború a nyugati bolsevisták hazugságára, gyűlölködésére lett alapozva. Ez is ennek a része.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!