Bagdy Emőke szakmai felkészültségét nem lehet vitatni

2023. április 23. 14:11

Miért hagyják ezt, hogy egy maroknyi troll így bánjon a kollégájukkal?

2023. április 23. 14:11
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Prof. Dr. Bagdy Emőke az egyik legnagyobb tudású magyar, nemzeti hős, önálló gondolkodású, sikeres professzor.

Nagyon szeretem és tisztelem!!

Hol van a pszichológiai szakmai képviselet? Az MTA Pszichológiai Intézet, amikor egy neves képviselőjüket támadják?

Bagdy Emőke szakmai felkészültségét nem lehet vitatni. Hol vannak a kollégák? Miért hagyják ezt, hogy egy maroknyi troll így bánjon a kollégájukkal?”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
felcsutfan
2023. április 24. 13:29
"Bagdy Emőke szakmai felkészültségét nem lehet vitatni" Világos, hogy a NER-ben ezt nem szabad vitatni, de attól még lehetnek vele problémák.
22-es csapdája
2023. április 23. 22:19
Pedig nagyon úgy viselkedsz.
WLaci
2023. április 23. 21:25
Jaj-jaj, báncsák a fideszes nénit a gonosz lipsik! Védje meg az MTA, amit mi nyírtunk ki, meg a "szakma" A jó kurva anyátokat, bazmeg, köcsög féreg narancsos buzik.
koronaszepe
2023. április 23. 20:27
Én nem tudom, hogy prof. dr Bagdy mennyire gendertagadó, miért nemzeti hős, de azt viszont tudom, hogy Fruzsina általam tisztelt édesanyja, Kopp Mária a gender magyarországi képviselője volt, szóval ... https://archiv.evangelikus.hu/lapszemle_2009-2011/kopp-maria-lett-a-gender-magyarorszagi-kepviseloje/?searchterm=None "Lényeges, hogy a kereszténység egyáltalán nem azonos egy konzervatív állásponttal. Nagyon veszélyesnek tartom, amikor konzervatív egyházi körökben a gender ügyet elítélendő dolognak tekintik. Jelenleg kurzusokat tartok, mert föl kell készíteni a fiatalokat az új helyzetre, arra, hogy mit jelent a férfi és a női szerep a mai világban – a genderkutatás erről szól. Az igaz, hogy vannak szélsőséges körök, amelyek próbálják más területre fókuszálni a kutatást, mondjuk a homoszexualitás propagálására, de ez szűk kisebbség."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!