Karácsony Gergely is megjelent az esti szertornán

2023. április 25. 13:15

Feltűnése üzenet volt a kordon mindkét oldalán állóknak: ez a mozgalom végérvényesen, örökre elbukott.

2023. április 25. 13:15
null
Velkovics Vilmos
Facebook

„Nagy a ricsaj a Budai Várban. Pártok, civilek verik a tamtamot, igyekeznek valami figyelmet kicsikarni maguknak. De valójában egymással küzdenek – a forrásért. A tavalyi négyhez képest négyszer(!) annyit: 16 milliárd forint nyugati pénzt ígértek nekik a kampányban, ebből akarnak minél nagyobb szeletet kihasítani.

Csakhogy tegnap beütött a krach: Karácsony Gergely is megjelent az esti szertornán. Szomorúan nézte az irodát, ahová egykor ő is nagyon vágyott, és feltűnése üzenet volt a kordon mindkét oldalán állóknak: ez a mozgalom végérvényesen, örökre elbukott.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. április 26. 11:36
Szerintem meg olimpiai szám lesz a 'KORLÁTBANTÁS"... :-D
Pusikas
2023. április 26. 07:57
Lufacháziék helyében én nem állnék meg itt. A keletinél is van egy építkezés, alig lehet használni a zebrát mellette. Azt a 8 négyzetmétert is elbonthatnák, P lilike meg facozhatna a felüljáró tetején! Remek híradó lehetne,k...va erős képekkel! Mikor minden kerítés elfogyott, harcba szállhatnának a kátyúkat övező felfestésekkel!
LancelotDuLac
2023. április 26. 05:05
"16 milliárd forint nyugati pénzt ígértek nekik" XDDD bizonyíték?!?!?!
tapir32
2023. április 25. 22:16
A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyílt társadalom popperi utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!