Van igazság!

2023. április 27. 21:38

Budaházyék kegyelmet kaptak! Éljen!

2023. április 27. 21:38
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Budaházyék kegyelmet kaptak!

Éljen!

Köszönjük Novák Katalin köztársasági elnök!

Van igazság!”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fgabee
2023. április 28. 15:17
Szerintem el se kellet volna ítélni, de, ha már megtörtént kárpótlás járna neki
egynick
2023. április 28. 14:47
Fruzsina ismét meglepett. Rossz belegondolni, hogy Fruzsina korosztálya a Fidesz érába nőtt bele és hátra hagyta a szülei hagyományát. Tudom, Fruzsina nem szereti, ha a szüleire hivatkoznak, én nem is kifejezetten az ő szüleire értem, hanem a szülei korosztályára. Nem tudták átadni gyerekeiknek a polgári hagyományt, ezért is tart az ország ott, ahol tart. Sajnálom. Az én szüleim nem tartoztak a polgári rétegbe, de öntudatlanul is a polgári ideál felé törekedtek. Úgy érzem, mi első generációs értelmiségiek sokkal többet kaptunk a szüleinktől.
LancelotDuLac
2023. április 28. 13:05
"Budaházyék kegyelmet kaptak! Éljen!" Remélem legközelebb a te fejed verik szét Fruzsi, megerőszakolnak, seggbe kurnak aztán leszopatják veled a farkukról a saját szarodat.
WLaci
2023. április 28. 11:22
Ha a butaság fideszes megmondóember lenne, S. Fruzsinak hívnák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!