Novák Katalin kegyelmet ad Budaházy Györgynek és társainak

2023. április 27. 18:23

Az alkalmat Ferenc pápa látogatása teremtette meg.

2023. április 27. 18:23
null

A pápalátogatás hete különleges alkalom arra, hogy az államfő kegyelmezési jogkörével éljen, ezért a köztársasági elnök arról döntött, hogy ebből az alkalomból széles körben ad kegyelmet – tette közzé a Sándor-palota csütörtökön a honlapján. A közleményben az áll, hogy a köztársasági elnök mások mellett

kegyelmet adott a Hunnia-perként ismertté vált ügyben jogerősen elítélteknek is,

akik esetében a szabadságvesztés felfüggesztéséről döntött.

A fejleményekkel kapcsolatban kerestük Gaudi-Nagy Tamást, a vádlottaknak jogi segítséget nyújtó Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) ügyvezetőjét, aki lapunknak megerősítte, hogy Budaházy György is kegyelmet kapott személyek között van.

(MTI)

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 428 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Deotex
2023. április 28. 11:18
Nem igazán tudom értelmezni a kegyelmet. Valaki vagy ártatlan, akkor mentsék fel, vagy bűnös, akkor ülje le a büntetését. Ha többet ült és raboskodott, mint kellett volna, akkor az egy rendszerhiba, amit a kegyelem sem tud semmissé tenni.
Timike78
2023. április 28. 08:50
Nincs igazság magyarföldön, akkor engedjétek ki az összes köztörvényes mocskot mind, nincs különbség. Budaházy köztörvényes bűnöző, még ha az aláírógép újra akcióban volt, akkor is.
kabajeva
2023. április 28. 04:56
Agyrém! Degenerált idióták országa ez. Hatalmas árat fognak fizetni a magyarok az ébredésért.
tartarossz.blog
2023. április 28. 01:46
Konkrétan személy szerint Csintalan Sándor megverését ki követte el? A világhíres magyar rendőri nyomozás ilyen ügyekben képes 100%-ban bizonyítani egy vádat. hiszen a váderedményesség Magyarországon 110% fölött van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!