A ruszkik vagy a jenkik menjenek haza?

2023. április 11. 22:22

Ez itt Magyarország, nem pedig egy üzenőfüzet! Érthető?

2023. április 11. 22:22
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„A fő kérdés ezúttal az: mi a kénköves mennykőért szórja tele szép hazánkat az amerikai mélyállam a háborús plakátjaival? Milyen alapon üzengetnek nekünk itt és most, hogy az oroszok vonuljanak ki valahonnan? Mi nem az oroszok vagyunk. Hogy merik a megszállás témakörét egyáltalán szóba hozni azok az amerikaiak, akik a mai napig megszállva tartják Japánt és Németországot, természetesen »barátilag«, s akik több száz katonai támaszpontot tartanak fenn világszerte – naná! – a »béke és a stabilitás« ürügyén? (Ilyen erővel a világ számos országában mondhatnák ma azt teljes joggal: Jenkik, haza!) 

Milyen jogon veszik birtokba a mi utcáinkat, köztereinket a kisded világhatalmi játszadozásaikhoz? Ha üzenni akarnak Putyinnak, írjanak neki levelet, küldjenek neki postagalambot, hívják föl szkájpon. Rólunk szálljanak le.

Ez itt Magyarország, nem pedig egy üzenőfüzet! Érthető?”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2023. április 12. 13:55
Bühühü
Davidov
2023. április 12. 09:40
Mindkettő takarodjon! Egyik vigye a rubeljobboldalt, a másik meg a dollárbaloldalt, így korrekt?
bandi-NER
2023. április 12. 08:12
Ki lett osztva a "meló" a Putyili szopó birka firkászoknak.
Coupdetat
2023. április 12. 07:27
A Kolhozcselédek bombás plakátja 8 milliárdért, nem zavarta a pilhál, -bencsik, -bohár, -apáti-féle Romacsemegéket ... :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!