Trump ügyvédeinek nincs könnyű dolga, New York legnagyobb szélhámosa végre bíróság elé kerül

2023. április 05. 10:20

Mostantól kezdve minden hazugsága felhasználható ellene.

2023. április 05. 10:20
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Nem lesz könnyű napja Trumpnak, mert szabályosan letartóztatják, amikor megjelenik a kerületi ügyész irodájában. Mivel önként feladja magát (ha nem tenné, akkor rendőrök megbilincselve állítanák elő), nem tesznek rá bilincset, de hivatalosan közlik vele, hogy a bírósági tárgyalásig letartóztatásba kerül. Rabosítják, ujjlenyomatot vesznek róla, elkészülnek a bűnügyi fotók. Ezután átvezetik a bíró elé, aki ismerteti vele a vádat, majd nyilatkoztatja, hogy bűnösnek vallja-e magát. Előre bejelentették, hogy Trump azt mondja, »not guilty«, amivel elindul az esküdtszéki tárgyalás előkészítése.

A bíró a letartóztatott Trumpot minden bizonnyal szabadlábra helyezi és szabadlábon védekezhet, de ismerteti vele, hogy milyen formában korlátozzák a mozgását, nem mehet például külföldre. Trump védői nyilván megtámadják majd a vádat és tiltakoznak a vádemelés ellen, Trump szokásainak megfelelően igyekeznek kifárasztani mindenkit és húzni az időt. Majd ezután Trump floridai birtokára távozik, ahol hívei és támogatói várják, akik előtt beszédet mond, amelyben politikai támadásnak, boszorkányüldözésnek nevezi majd a vádat, és szidja az ügyészt és a bírót.

Trump ügyvédeinek nincs könnyű dolga, mert soha senki nem tudta Trumpot megfékezni, így volt ez január 6-án is, amikor kevés híján maga is a Capitoliumba ment a támadókkal. Az ügyvédek most is nagyon próbálják rávenni arra, hogy csak a kötött szöveget mondja el, mert mostantól kezdve minden hazugsága felhasználható ellene. New York legnagyobb szélhámosa, akit a legjobban utálnak a New York-ik, és táblákkal vonultak a háza elé, hogy börtönözzék be, végre először bíróság elé kerül.”

Nyitókép: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2023. április 06. 21:44
Remélem, hogy jobb estben az akasztófán végzed, rosszabb esetben valamelyik börtön mélyén és a gender buzeráns haverjaid használnak mindennap háromszor!
Kivűlálló
2023. április 06. 12:33
Nesze Bartus, hogy basznád szájba a büdös, kurva anyádat! https://mandiner.hu/cikk/20230406_elbukta_a_ragalmazasi_pert_stormy_daniels_donald_trumppal_szemben
BlancoAgilon38
2023. április 05. 20:57
Kuss te rohadt disznó!
Alcofrybas
2023. április 05. 19:18
New York legnagyobb szélhámosa? Erős a verseny. Bernard Madoff se kicsi. Hozzá képest Trump mivel kerül reflektorfénybe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!