Búvár Kund ürgebőrben

2023. március 13. 09:55

Neki sem jacht, sem szonárbomba nem kellett. Egyenesen odaúszott és megfúrta a vezetékeket.

2023. március 13. 09:55
null
Schmidt Mária
Látószög blog

„2023. március 7-én a tévedhetetlen orákulum, a The New York Times és nyomában a teljes nyugati fősodrú média egy új elmélettel állt a nagybecsű publikum elé, ami szerint az Északi Áramlatok elleni 2022. szeptember 27-én végrehajtott terrortámadást ukránbarát, valószínűleg oroszellenes magánszemélyek (!) hajtották végre. Névtelen, de megbízható bennfentesek szerint (Ők vajon kik lehetnek és miért?) ezek a lelkes amatőrök: 5 férfi és egy nő, akik között két búvár volt és két segítő, Lengyelországban béreltek egy ukrán tulajdonban álló jachtot.

Hamis útleveleket használtak (ezek szerint a valós személyazonosságuk ismert!). A nő orvos volt, aki ráérő idejében nyilván kávét főzött és omlettet sütött. A férfiak lemerültek 90 méter mélyre a több száz kiló robbanóanyaggal és késleltetve, hiszen ők is és a jacht is sikeresen elhagyta a helyszínt, felrobbantották a csővezetékeket. Ezt onnan lehet tűpontosan tudni, mert a jacht asztalát használat után nem takarították le rendesen, és robbanóanyag maradványok maradtak rajta.

(Már megint a nők, akik képtelenek voltak a jachtot és benne az asztalt tisztességesen rendbe szedni.) Aki már látott belülről jachtot, az azóta is azon gondolkodik, hogy hogy fért rá többszáz kiló robbanóanyag az asztalra és hogy nem roskadt le alatta? Eszembe ötlött, hogy amikor a hivatalos német vizsgálat folyt, a német hatóságok által a helyszínre vitt búvárok valahogy nem tudtak lemerülni, mert állítólag nem volt olyan felszerelésük, ami a kellő mélységhez kellett. Az amatőr ukránbarátoknak persze ez sem okozott nehézséget. Ők nyilván ezt az akadályt is rutinszerűen vették, ahogy a feltehetően házilag készített többszáz kiló robbanószer elhelyezése is gyermekjáték volt a számukra.

Ez annál is valószínűbb, mert az ilyen mélytengeri vezetékeket úgyszólván mindenki képes felrobbantani, aki elvégzett egy tengerparti búvártanfolyamot, vett felszerelést és van pénze arra, hogy pár napra motoros/vitorlásjachtot béreljen. Az ilyen lelkes amatőrök számára az is a napi rutin része, hogy a területet ellenőrző szatellitek és a NATO hadiflotta elől rejtve maradjanak. Szerintem a legvalószínűbb az, hogy álcázásként ürgebőrbe burkolták magukat.

(...)Nem tudom, mire tépi magát a CIA és a többi mélyállami legendagyártó szakember, hogy még átláthatatlanabbá tegye az Északi Áramlatok elleni terrortámadás körüli homályt.

Én ugyanis, már rég megtaláltam a tettest. Búvár Kund volt! Neki sem jacht, sem szonárbomba nem kellett. Egyenesen odaúszott és megfúrta a vezetékeket. A gáz kiáramlott, majd robbant. Mire kiúszott a partra, már túl is volt az egészen.

Nem bonyolult.

Egyszer már, 1051 körül, csinált hasonlót.”

***

***

Nyitókép: Danish Defence / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 14. 07:42
Mariska már ezt is tudja..:)
Palatin
2023. március 13. 17:14
Feltünt-e már valakinek, hogy milyen feltünö párhuzamok vannak a COVID-járvány létrejötte és az Északi Áramlat felrobbantása között? A téma nagyon érdekes, mert rávilágít a CIA (gyermeteg) trükkjeire. Mind a két dolog az amerikaiak müve. De nézzük részletesen, sorjában: Az 1. párhuzam: Mind a kettönek voltak már jóval a történést megelözöen elöjelei. A COVID-ról Bill Gates kotyogott el sok mindent, amikor még senki nem tudta, hogy van/lesz ilyen. Az gázvezetékek likvidalásáról Biden szólta el magát. A 2. párhuzam: Mind a két dolog óriási gazdasági/pénzügyi szuperprofitot igért az USA-nak. A COVOD-ra szinte csodák csodájára azonnal kész volt az amerikai szérum, a Pfizer és Co. hatalmasat kaszált. Azt mesélték, hogy csak egy kicsit változtatni kellett már meglévö szérumokon. De ez nem volt igaz, hanem elöre dolgoztak, mert tudták, hogy mi lesz. És mellesleg az USA kipróbálta ezzel azt is, hogy hogyan is zajlik le egy ilyen világjárvány. A háttérben nyilván olyan projektjeik futnak, amikhez ez fontos információ volt. A gázvezetékek felrobbantása is óriási üzlet az USA-nak, ezt nem is kell tovább elemezni. A 3. Párhuzam: Mind a két dolognál beépítettek valamit, ami egyik esetben Kinára, másik esetben Oroszországra kellett, hogy terelje a világ gyanuját. Mit ad isten, a COVID Wuhanból indul el, ahol egy biológiai kutatóintézet is müködik. "Nyilván" onnan szöktek meg a vírusok. Ezt állitják azok az amerikaiak, akik a 60-a években olyan élelmiszer-kiegészítöket akartak elöállítani, ami a fekete férfiakat terméketlenné teszi, de a fehérekre nem hat. (Ez nem sikerült, leállították) A gázvezetékeknél pedig egy csövet békén hagytak, aminek azt kellene "bizonyítani", hogy csakis a ravasz oroszok lehettek, akik majd késöbb mégis szeretnének a németeknek gázt szállítani. Az hogy ez a két dolog szinte azonos forgatóköny szerint történt, arra utal, hogy ugyanattól a szerzötöl származik az ötlet is és a technológia is. És az szerzö a CIA.
kizökkentidő
2023. március 13. 16:46
"Aki már látott belülről jachtot.." Attól tartok nem túl sokan.
Arnar
2023. március 13. 15:05
Búvár Kund igazából a magyar titkos szuperkatona program kódneve, ahol félig ember félig hal mutánsokat képeznek ki mélytengeri szabotázs végrehajtására. A magyar atomháborús stratégia, hogy ha egy atomhatalom meg akarna támadni minket, megelőző csapásként megsemmisítünk minden tenger alatti kábelt és vezetéket. Eredetileg a terv a nukleáris tengeralattjátók megfúrása volt, de ahhoz sokkal gyorsabban kellett volna úszni. Ezért olyan jók a magyarok az úszás sporágban, és a vizilabdában, mert ez is része a kiválasztásnak. Hosszú Katinka "Iron Lady" fedőnéven titokban egy félig hal mutáns alvó ügynök, ha megjön az aktiválás Kövér László pincéjéből, beugrik az Atlanti Óceánba és elvágja az atlanti Internetvezetékeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!