A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Letartóztathatják Donald Trumpot?

2023. március 28. 09:35

Egyelőre nem történt meg, de nézzük meg, mi is van a sztori mögött.

2023. március 28. 09:35
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„Kb. másfél hete röppent fel a hír, hogy Donald Trump korábbi amerikai elnököt le fogják tartóztatni. Egyelőre nem történt meg, de nézzük meg, mi is van a sztori mögött. Trump állítólag 130 ezer dollárral lefizette Stormy Daniels (valódi nevén Stefanie Clifford) pornósztárt, hogy hallgasson egykori afférjukról, de ezt a 130 ezer dollárt kampányköltségként (»ügyvédi kiadások« címen) próbálta elszámolni az adóhatóság felé.

Amikor az ügy kirobbant, Daniels és akkori jogi képviselője, Michael Avenatti óriási sztárok lettek a balos médiában. Hiszen mindjárt lerántják Trumpot, vége az elnökségének, stb. Akkor az ügyből nem lett semmi, Avenatti pedig 2 és fél év börtönt kapott. Persze nem emiatt, hanem mert korábban a Nike céget 25 millió dollárral zsarolta. Majd pedig 14 évet kapott azért, mert több ügyfelét is (köztük Stormy Daniels-t) átverte.

A hetekig habosított Stormy Daniels-ügy tehát hamisnak bizonyult, a Szövetségi Választási Bizottság és a szövetségi nyomozóhatóság New York állambeli irodája is ejtette. Alvin Bragg, manhattani kerületi ügyész azonban vádat emelt. Nézzük csak:

– Nem a »Big Guy« után mennek. (Ezen a néven utalt Joe Biden elnök fia Hunter Biden az apjára, amikor a Kínai Kommunista Párthoz kötődő ottani üzleti partnerének írt egy email-t arról, hogy a profit 10%-át át kell utalni a »Nagy embernek«. Apja akkor az USA alelnöke volt.)

– Nem az elnök kábszis fia után mennek, akinek a laptopján drogos-pornós képek mellett a Biden-család korrupciós ügyeinek bizonyítékait is megtalálták.

– Nem Nancy Pelosi korábbi Demokrata párti házelnök után mennek, akinek a vagyona többszörösére nőtt a házelnöksége alatt, és az Amerikában nagyon szigorúan tiltott bennfentes tőzsdei kereskedésért valójában börtönben lenne a helye.

– Nem a Clintonok és Jeffrey Epstein további egykori ügyfelei után mennek, akik pedofil hálózatot működtettek, és egy karib-tengeri szigetre szállították rendelésre a fiatalkorúakat a celebek, politikusok, üzletemberek számára.

Hanem az után az ember után mennek, aki bejelentette, hogy ezeket mind-mind leleplezi.”

Nyitókép: MTI/AP/Evan Vucci

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
síróbohóc
2023. március 30. 11:49
Szép sivalkodás Zsolt! Fel a fejjel.
elfújta az ellenszél
2023. március 28. 20:29
Assange fennakadt a horgon, Borkait csapdába vitték, Trumpról meg utólag kreáltak valami szexügyet. Variációk egy témára
Amerigo
2023. március 28. 16:45
Ámerika egy (sosemvolt) demokrácia?
nick89
2023. március 28. 10:21
A pohosékat kéne már lecsukni. A zészak-koreait is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról