Mielőbbi szavazást a NATO-bővítésről!

2023. március 14. 16:31

Orbán Viktor nem csupán EU-ellenes, de NATO-ellenes politikát is folytat.

2023. március 14. 16:31
null
Harangozó Tamás
MTI-OS

„Ismét csúszik a NATO-bővítésről a parlamenti zárószavazás, a Fidesz ugyanis nem akarja a jövő hétre összehívni az Országgyűlést.

Hivatkozhatnak bármire, az időhúzás csak egyet jelent: Orbán Viktor nem csupán EU-ellenes, de NATO-ellenes politikát is folytat.

A NATO-bővítésről való szavazás sokadik halasztásával Orbán Viktor szövetségeseink lakosainak életével játszik, és tovább rontja Magyarország nemzetközi megítélését.”

Nyitókép: ARIS OIKONOMOU / AFP

***

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. március 15. 12:21
egy fasiszta ukrjananak nincs helye sehol! meg a NATOban sem !
No comment no cry
2023. március 15. 11:26
Tényleg nem értem, hogy a 21. században, amikor kb. 10 perc guglizással lehet tájékozódni majdhogynem mindenről, akkor az ilyen politikusnak állt főóbégatók miért nem olvasnak utána annak, amiről beszélni akarnak. Legalább a saját lebőgésüket megelőzendő. A lenti, tavaly júliusi cikk szerint is ez lehet az egyik leggyorsabb NATO-bővítés, 1 év alatt megvalósulhat. ("The process, which could be one of the quickest in the alliance's history, is likely to take up to a year.") Még 4 hónap van hátra a becsült 1 évből (NATO csúcs lesz júliusban, Vilniusban), erre megy itt a nyavalygás a "késlekedésről", mintha amint megvan minden ratifikáció, repülőre pakolnák az összes NATO ország vezetőjét, hogy azon nyomban aláírjanak mindent. Nyilván egy globális méretű szervezet ad hoc módon működik. Ennyi hülyét. https://www.euractiv.com/section/defence-and-security/news/nato-signs-accession-protocols-with-finland-and-sweden-ratification-process-starts/
LancelotDuLac
2023. március 15. 09:01
Ki a faszom az az Orbán?
pipa89
2023. március 15. 07:57
NEKEKED HARANGOZTAK, ÖREGEM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!