Az amerikai úszónőnek természetesen igaza van

2023. március 31. 15:29

Az igazságának érvényt kell szerezni. Például úgy, hogy ezeket eltakarítjuk a sport környékéről is.

2023. március 31. 15:29
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Az amerikai úszónőnek természetesen igaza van. Mindenben. De ez kevés. Ameddig a világ normális többsége csendben tűr, ameddig nem lázad fel mindenhogyan és bárhogyan ezek ellen a nyomorult, beteg, felesleges és kártékony rohadékok ellen, akik immár az emberiség egyik legcsodálatosabb hagyományát, a sportot is tönkreteszik, addig ennek az amerikai úszó nőnek hiába van igaza.

Az ő igazságának érvényt kell szerezni. Például úgy, hogy ezeket eltakarítjuk a sport környékéről is.”

Nyitóképen: Lia Thomas, a transznemű úszó. Fotó: Joseph Prezioso / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agybeteg Fideszes2
2023. április 01. 21:47
A kurva anyját USA szellemileg lerombolt politikusainak. Köztük azoknak akik ezt végig nézik sőt segítik. USA egy patkány öntelt mentálisan leépült önpusztító szar ország lett. Csak rá kell néznünk kit választottak elnöküknek!
Varga László és akkor mi a picsa van
2023. április 01. 14:04
A nemi hovatartozást a kromoszómák öntik el. Ahol transznemű férfit engednek nők közé, ott a női sportolókban legyen annyi gerinc, hogy kollektívan lelépnek a startkőről, s hivatalosan követelik az adott sportszövetségtől, hogy a versenyfutam eredménye sehol érvényesnek nem tekinthető. Szerintem egyébként minden olyan éremlistát törölni kellene, ahol politikai, faji alapon egyetlen versenyzőt is kitiltottak a versenyzésből, hiszen, lehet, hogy a bojkottált versenyző nyerte volna a futamot, szerzett volna világbajnokságot, ért volna el csúcseredményt. Tehát, a nemzetközi éremtáblázatokat felül kéne vizsgálni.
Arnold Gábor
2023. április 01. 13:24
betegfejsze.Jó a neved. Valóban pszichésen és mentálisan beteg vagy Vagy te is reggel,mint fényes kristály csillár ébredsz, és este használt wc kefeként végzed?
másik Nagy László
2023. április 01. 10:58
A megoldás nagyon egyszerű lenne. Ahol transzizé indul a nő között, ott az összes nő visszalép a versenyzéstől. Vagy csak hagyják, hogy egyedül ugorjon a vízbe, és ússza végig a távot. Néhány ilyen eset után megszűnne az idiotizmusnak ez a módja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!