Ukrajna alkalmazkodik

2023. február 16. 10:23

A helyzet még mindig nem könnyű, tervezett áramkimaradások továbbra is vannak.

2023. február 16. 10:23
null
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„A nap számadata rubrika: 2022 végéig Ukrajna (állam + magánszektor) összesen 354.000 generátort hozott be külföldről az energiaellátás fenntartására. Ez hatszor több, mint 2021-ben. Ilyen generátorokat szereztek a kisebb-nagyobb boltok, bevásárló központok, irodaépületek, állami intézmények, társasházak, katonaság, és stb. Ha éppen nincs áram, akkor a diesel generátor csinál.

Helyezzük ezt az adatot kontextusba:

1. Ez a 354 ezer generátor az ukrán Forbes számításai szerint több, mint 1000 MW energiát tud termelni, vagyis olyan, mint a Paksi Atomerőmű teljesítményének a fele.

2. Ezek csak a vásárolt és elvámolt generátorok, de rengeteg generátor felajánlásból, humanitárius segítség révén érkezett az országba, és ezek nem kerültek bele ebbe a statisztikába.

A helyzet még mindig nem könnyű, tervezett áramkimaradások továbbra is vannak, de az október óta a civil infrastruktúrát célzó orosz támadások után nem omlottak össze, Ukrajna alkalmazkodik.”

Nyitókép: Bendarzsevszkij Anton Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban
2023. február 16. 21:46
pontosabban: néha néhol van áram
ThunderDan
2023. február 16. 21:32
Szánalmas Anton... Nyugati PÉNZ és nyugati FEGYVEREK nélkül két napig nem tartana már a dolog... amíg tart, addig pedig... hullanak az ukránok, pusztul az ország, menekülnek az emberek... mégis, mi lesz ennek az egésznek a kifutása, Anton? Hagyjuk már a győzelmi jelentéseket... JA, ÉS A LEGFONTOSABB. "UKRAJNA ALKALMAZKODIK"... TE BAROM, 2014 ÓTA KELLETT VOLNA ENNEK LENNIE A VEZÉRFONALNAK... HA UKRAJNA TÉNYLEG ALKALMAZKODOTT VOLNA, A VALÓSÁGHOZ, A REALITÁSOKHOZ, AKKOR EGÉSZ JÓ HELYZETBEN LEHETNE, ÉS AZ EGÉSZ SZÖRNYŰSÉGES HÁBORÚ NEM LENNE...
Langyos hurkazsír
2023. február 16. 19:39
Szuper vagy anton. DE, hány generációra való férfi veszett oda?Nem lesznek apák,gyermekek.... Jaaa, de vannak generátorok.Gratulálok,gyökér.
Csigorin
2023. február 16. 14:51
TERVEZETT aramkimaradas, az ev vicce
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!