A valóban precíziósnak tekinthető, modern rakéták fogynak

2023. január 14. 18:45

Ami marad, azok a szovjet időkben legyártott, korábban már konzervált, használatból kivont darabok.

2023. január 14. 18:45
null
Anton Bendarjevskiy
Facebook

„Oroszország ma, szombat délután újabb több tucat rakétát lőtt ki ukrán célpontok ellen: többek között Kijevre, Harkivre, Dnipróra, Odesszára és Lvivre. Az egyik rakéta félrement, és nem egy infrastrukturális objektumra, hanem egy kilencemeletes lakóházra hullott Dnipróban.

A valóban precíziósnak tekinthető, modern rakéták fogynak. Ami marad, azok a szovjet időkben legyártott, korábban már konzervált, használatból kivont darabok, amelyek szórása több száz méter is lehet az eredeti célponthoz képest.”

***

Nyitókép: VITALII MATOKHA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miles1
2023. január 15. 22:46
Fuckrop- és amerikafaszszopó bendarzsevszkij, ezt neked! :https://www.youtube.com/shorts/ALYPqniYssM
Katicza
2023. január 15. 19:12
Ennek semmi köze a rakétához. A sok idióta minden szart simán becumiz. Rakétával meglőtt panelt rengeteget lehetett látni az elmúlt években. Donyeckben is amit a mocsok hohol lőtt a saját városára. De ház nem szokott attól összedőlni. Belefúródik, átmegy a felső szinteken. Itt ebben az esetben nem is volt rakéta és a robbanás lent történt és alúlról omlottak le a felső emeletek. Gázrobbanásoknál szoktak így omlani a panelok. Főleg ha alsóbb emeleten van. Ez ezer százalék, hogy nem rakéta volt. A hohol elnöki szóvivő igyekezett a kisebbik rosszat mondani, amikor a saját légvédelmüket tette meg oknak. Mert itt nem a lóláb lóg ki hanem az egész szbu-cia provokáció egész ménese.
Igazszó
2023. január 15. 18:35
Szar hohol propaganda. Hazug és kontraproduktív is.
powerage
2023. január 15. 16:51
" Ami marad, azok a szovjet időkben legyártott, korábban már konzervált, használatból kivont darabok" Sőt, az ukrán hírszerzési jelentések szerint az orosz Tu-95MS-ek is csak nyitott bombaszekrénnyel repülnek, ahonnét a fedélzeti mérnök kövekkel hajigálja a célpontot. Arról nem is szólva, hogy a hagyományos, nem irányított lövedékekkel elért találatok tulajdonképpen nem érnek, meg lesznek óvva meg minden.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!