Sokkoló látvány: gyakorlatilag kettészelt egy nyolcemeletes épületet egy rakéta Dnyipróban (VIDEÓ)

2023. január 14. 16:14

Az ukrán védelmi erők azt írták, „Geraszimov terrorista tábornok újabb kitüntetésekre hajt”.

2023. január 14. 16:14
null

A közösségi médiába több felvétel is felkerült arról a lángokban álló, nyolcemeletes dnyiprói lakóépületről, amelyet szabályosan kettészelt egy orosz rakéta.

Az ukrán védelmi erők Twitter-oldalukon számoltak be a becsapódásról. A videóhoz azt írták kísérőszövegként, hogy „a »különleges katonai művelet« új parancsnoka, Geraszimov terrorista tábornok valószínűleg arra készül, hogy

A ukrán belügyminiszter-helyettes által megosztott döbbenetes videót alább tekinthetik meg: 

***

Nyitókép: Képernyőfotó 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. január 16. 17:14
A seregben milyen legyen a vezénylési nyelv, a pénz emberei milyen nyelven tárgyaljanak az üzleti ügyeikről? Ezek a kérdések az EU dolgát is megnehezítik, még akkor is, ha sem önálló hadserege, sem minden tagjára kiterjedő pénzügye nincs. A védekezésben a védekező is megsérülhet. Mit mondott Dnyipro polgármestere: Az ukrán légvédelem lelőtte az orosz rakétát. A két rakéta együtt csapódott be a kilenc emeletes házba, és okozták a rettenetes pusztítást.
Bobika8
2023. január 15. 14:01
Amúgy mit keresnek a sétálgató emberek a támadás kellő közepén?
nempolitizálok
2023. január 15. 11:43
Tegnap olvastam az orosz hírekben, hogy az oroszok megsemmisítették a helyi ukrán vezérkart és egy csomó zsoldost. Szerintem ezek lakhattak itt.
Falióra tábornok
2023. január 14. 20:53
aljas rágalom! a jóságos orosz hősök ilyen soha nem tennének! vagy, ha mégis, akkor az épület természetesen az energetikai infrastruktúra egyik veszélyes eleme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!