Megint lecserélték az ukrajnai orosz haderők parancsnokát

2023. január 11. 17:53

Geraszimov orosz vezérkari főnök váltja Szurovikint.

2023. január 11. 17:53
null

„A különleges művelet vezetési szintjének megemelését a megoldandó feladatok volumenének kiterjesztése, illetve a haderőnemek és alakulatok szorosabb együttműködésének szükségessége indokolja” – közölte az orosz védelmi minisztérium, miután bejelentették: Valerij Geraszimov, az orosz hadsereg vezérkari főnöke veszi át az ukrajnai orosz erők parancsnokságát Szergej Szurovikintől.

 

Nyitókép: Mikhail Metzel / POOL / Sputnik via AFP

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. január 12. 22:21
Elnézést, ha hülyeségeket írtam.
brekker
2023. január 12. 22:19
Ha lenne spirituális értelme ennek a háburúnak, akkor az az lenne, hogy a sólyom népei harcolják a sas népei ellen. A sas a földön úr, a levegőben, lélekben meg a sólyom. Közben persze belépett az usa, szintén sas.
brekker
2023. január 12. 21:54
Ne a habsburgista keselyűszerű sólyomábrázolásokból induljunk ki. A föld tietek lehet, de a levegő, a lélek a miénk. Ha ukrán lennék, így állnék a magyarokhoz. A mindenféle sasokhoz képest. De mivel magyar vagyok, kis ország, kis nép, nem tehetek mást, mint így állok az ukránokhoz. Elnézem nekik a hülyeségeiket, végülis ők is a sólyom népe. Egy darabig, míg meg nem tagadják.
brekker
2023. január 12. 21:48
Lengyel sas, olyan is van, ezek között a földhözragadt népek között. Kétfejű, egyfejű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!