Tudom, tudom, hogy mit kell szerencsétlen ellenzékkel foglalkozni

2023. január 25. 14:15

Megvan, hogy az a külföldi adomány, amit az ellenzéknél találtak, amelyből a teljes úgynevezett független politikai sajtó egy évig működik?

2023. január 25. 14:15
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Tudom, tudom, hogy mit kell szerencsétlen ellenzékkel foglalkozni, meg hogy az állami média és a kormánypropaganda csilliárdokat emészt föl, de az ugye megvan, hogy az a külföldi adomány, amit az ellenzéknél találtak, plusz amit a pártok saját büdzséjükből a kampányba beleraktak, és amit az előválasztáson egymással szemben elszórtak, az lassan akkora összeg, amelyből a teljes úgynevezett független politikai sajtó egy évig működik? ”

Az eddig ismertnél is több dollár érkezett a baloldalhoz, és nem csak mikroadományozóktól - derül ki a titkosítás alól feloldott jelentésből

Január közepén új lendületet kapott a 2022 őszén kirobbant baloldali kampányfinanszírozási botrány ügye. Múlt hét pénteken Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető kezdeményezte a vonatkozó nemzetbiztonsági jelentés titkosításának feloldását.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2023. január 26. 19:28
A négymillió éhező kisgyerek országában, nem kajára kellett volna inkább költeni ezt a lóvét?
Szőke Ciklon
2023. január 26. 11:38
Ezek az objektív független média munkatársak, amikor a bal oldal júdás-milliárdjairól beszélnek, azért sosem felejtenek néhány szóban említést tenni az állami média és a kormánypropaganda csilliárdjairól. Természetesen csak úgy érintőlegesen, egy kis uszítási szándékkal, mert konkrét összegről nem tudnak, vagy ha tudnak az nem csilliárd.
NullaSalus
2023. január 26. 02:20
Az ezalenyeg című szennyoldal, a latex, meg a triplanégy elvisz 3 milliárdot? Örülök, hogy nem az én adómból.
Gulyásleves
2023. január 25. 22:23
Félkegyelmű andris Az ellenzék 3 milliárdot költött tavaly a médiára A kormány 100 milliárdot az MTV-re Te barom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!