Ha a nemzeti konzultáción 1,4 millió ember elmondja a véleményét a szankciókról, az nem számít

2023. január 17. 10:03

Ha ugyanakkor egy pedagógustüntetésen részt vesz a tanárok 0,1 százaléka, az mindent elsöprő véleménynyilvánítás.

2023. január 17. 10:03
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Baloldali logika: ha a nemzeti konzultáción 1,4 millió ember elmondja a véleményét a szankciókról, az nem számít, az nem a magyarok álláspontja. Ha ugyanakkor egy pedagógustüntetésen részt vesz a tanárok 0,1 százaléka, az mindent elsöprő véleménynyilvánítás és az összes tanár véleményét szimbolizálja.”

***

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. január 18. 07:36
És ez vmi elemző. Csak nem látszik ki irbit seggéből meg a közpénzből.
Zolcsika
2023. január 18. 06:57
És mi az eredmény egyébként? Mert ha az, hogy a nép elítéli a szankciókat amit ő megszavazott, akkor a Viktor politikáját minősítették.
Zolcsika
2023. január 18. 06:52
Dániel, itt 1.4 millió ember véleménye sem számít. Csak a Viktoré. És ő MEGSZAVASZTA A SZANKCIÓKAT. Egyébként nagyon helyesen. Nem is értem mi a gond vele. Itt gond az Orbán rezsim gazdaság politikájával van. És a nép azt is megszavaszta.
nemox
2023. január 17. 20:38
Nyílván a két dolog totál ugyanaz. -az egyikre 10 millió ember kap felhívást, és a végletekig le van egyszerűsítve a részvétel, csak néhány perc és néhány klikk, és mindehhez a kormány fél éven keresztül megállás nélkül propagandát nyomott közvetlen reklámok és közvetett médiáikon keresztül, és maga a "konzultáció" pedig annyira elfogultan volt megfogalmazva, hogy a másik lehetőség csak az "igen rosszat akarok az országnak" lett volna -a másikban közvetlen még csak a pedagógusok egésze sem érintett, a tüntetés az ember munka / szabadidejével ütközik hosszú órákra, aki részt vesz rajta megtorlásra számíthat az új jogszabályok szerint, és a teljes kormánypárti média hülyeségnek állítja be. Miért nagy dolog ha a szovjetúnióban tüntet valaki a kommunizmus ellen, mikor olyan sokan szavaznak ellenzéki jelöltre a nyugaton is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!