Daniel Freund: Nem meglepetés, hogy ki áll az uniós korrupciós rangsor legvégén

2023. január 31. 17:57

Kire tippelnének a kedves olvasók?

2023. január 31. 17:57
null

Daniel Freund a Twitteren jelentkezett be, és tudatta követőivel: nem meglepetés, hogy Magyarország leghátul áll az Európai Unióban korrupció tekintetében. 

„ Egy korrupció-érzékelési indexet tett közzé ma egy kutatóintézet. Orbán Viktor Magyarországa az utolsó helyen áll az Európai Unióban. Nincs meglepetés” – szögezte le. 

 

Daniel Freund: Egyedül Orbán áll Magyarország és az uniós források közé

Daniel Freund a Twitteren jelentkezett be, és kritizálta meg újra Orbán Viktort. A német EP-képviselő leszögezte, hogy egyedül Orbán miatt nem érkeznek meg az uniós források hazánkba. „ Az egyetlen dolog, ami Magyarország és az szükséges uniós források között áll az nem más, mint az, hogy Orbán Viktor nem hajlandó visszaállni a demokrácia útjára " - fogalmazott Freund.

 

***

Nyitókép: Twitter

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antal Béla
2023. február 01. 12:09
Kérem mielőtt bárki pro vagy kontra hozzászól a magyar korrupcióhoz, kérem válaszoljon az alábbi kérdésre: Milyen márkájú rendőrautót használnak, Németországban? Olaszországban? Franciaországban? Nagy_Britanniában? Csehországban? Szlovákiában? Romániában? ... miről beszélünk????
vérgőz
2023. február 01. 11:19
nem meglepetes, hogy Hitler volt az anyad, Marx az apad es Lenin "keresztelt", te, te...
istvanpeter
2023. február 01. 11:13
Igen, a korrupciós rangsor leges legvégén az EP áll!
airmax
2023. február 01. 11:07
Senki nem mondta, hogy véletlen lenne.... Egyáltalán nem véletlen és jó sok dollárna került....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!