Daniel Freund: Egyedül Orbán áll Magyarország és az uniós források közé

2023. január 30. 17:19

A német EP-képviselő szerint Orbán nem hajlandó visszatérni a demokrácia útjára.

2023. január 30. 17:19
null

Daniel Freund a Twitteren jelentkezett be, és kritizálta meg újra Orbán Viktort. A német EP-képviselő leszögezte, hogy egyedül Orbán miatt nem érkeznek meg az uniós források hazánkba. 

Az egyetlen dolog, ami Magyarország és az szükséges uniós források között áll az nem más, mint az, hogy Orbán Viktor nem hajlandó visszaállni a demokrácia útjára” – fogalmazott Freund.

 

 

***

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. január 31. 22:45
Vajh pöcsike mennyit nyal fel Hazánk és dr. Miniszterelnök úr folyamatos verbális vegzálásáért? Szerintem többet, mint egy nyugdíj vagy egy tanári fizu, meg nem is tudom mi haszna van belőle - talán a pííííííííz, amit kap érte -? Ezt annak idején úgy hívták, hogy üldözési mánia, és akkor elmebeteg....
Bakandri
2023. január 31. 19:35
Vigyorgó kis BAROM.
NTLLK
2023. január 31. 14:21
Szerintem ismerjük fel végre a helyi szokásokat! Kérdezzük meg: mennyiért hagyja abba a mocskolódást. Hátha nem kér sokat. Aztán elő a gurulós koffert...
Aerion
2023. január 31. 13:59
Ez az alak még a legalapvetőbb hazugságra se képes. Ha nem Orbán Viktor lenne a kormányfő, hanem valaki más, de a magyar kormány politikája változatlan lenne, kiderülne, hogy a magyar kormány politikájával van a probléma, amiből következően, olyan kormány kellene, ami ennek az alaknak megfelelő politikát folytatna, viszont ennek akadálya 3 millió magyar szavazó. Vagyis a magyar választókkal van a probléma. Millió és millió választójoggal rendelkező magyar választóval. Pontosan azzal a többmilliós embertömeggel, amit ez a társaság el akar törölni föld színéről. De nem meri ezt kimondani. Mert gyáva. Mert gerinctelen. Mert aljas. Mert gyáva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!