Megismétlődött Przewodów?

2022. december 06. 09:03

Most sem a Momentum, sem az ellenzéket segítő sajtó nem kiált azonnali válaszcsapásért.

2022. december 06. 09:03
null
Kontra
Facebook

„Egyelőre ismeretlen eredetű rakétaalkatrészek csapódtak be Moldova területére.

Ezúttal azonban senki nem kapkodta el az ítéletet. Mivel Moldova nem NATO-tagország, így az esetleges támadásnak vagy balesetnek semmilyen következménye nem lehet.

Most sem a Momentum, sem az ellenzéket segítő sajtó - Telex, 444 és társaik - nem kiált azonnali válaszcsapásért.

Vagy tanultak az esetből, vagy egy NATO-n kívüli ország sérelme nem éri el az ingerküszöbüket.

Persze ne feledjük, hogy egy többségében románok lakta országról van szó, az is lehet hogy nem becsapódott az a rengeteg rakéta alkatrész, hanem simán ellopták azokat.”

Nyitókép: Moldáv belügyminisztérium 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2022. december 06. 13:12
A NATO szeme mindent lát. Közölték már, hogy honnan lőtték ki a rakétát?
Fideath
2022. december 06. 11:26
Ez a cselédsuttyó meg annyit tud Moldováról hogy "többségben románok lakják". Holott a moldávok kurvára nem románok, nem tartják magukat románnak, még az alkotmányukban is benne van hogy a nyelvük a "moldáv" és nem a román. Még úgy is hogy hivatalosan nem létezik moldáv nyelv.
Fideath
2022. december 06. 11:24
Csak EGYETLEN példát mondana ez a fideszlakáj prostituált amikor a Telex, a 444 vagy a Momentum válaszcsapásért kiáltott volna a lengyelországi rakétabecsapódás után. Csak egyet. De nem tud ilyet mondani, mert HAZUDIK a fideszlakáj cselédprosti.
masikhozzaszolo
2022. december 06. 10:45
Szemre ez agresszor. Úgy hívják Ukrajna. Ez az a pillanat, bocsánat, 3. pillanat, amikor megint elveszítette a szüzességét a(páca) Ukrajna. 1. Lezuhant egy Ukrajnából indított szovjet robotrepülő Horvátországban 2. Ukrajnából érkezett a Lengyelországban becsapódott rakéta 3. Becsapódott egy rakéta Moldova területén 4.... Száll a liszt a malomban..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!