Becsapódott egy rakéta Moldova területén

2022. december 05. 15:31

Az Ukrajnát ért orosz rakétatámadás miatt a moldáv belügyminisztérium fokozott készültséget helyezett kilátásba.

2022. december 05. 15:31
null

Rakétát találtak moldáv határőrök Briceni közelében, az ország északi csücskében – áll a moldáv belügyminisztérium közleményében. A hétfői, Ukrajnát ért rakétatámadás miatt fokozott készültséget helyezett kilátásba a tárca, a határőrség megkettőzi a járőrözést Briceni térségében. 

A rakétabecsapódás helyszínét elkerítette a rendőrség, a közlemény szerint robbantási szakértők és a katasztrófavédelem már a helyszínen van. 

Több részlet nem derült ki a közleményből, nem tudni, pontosan mikor történt a becsapódás, ahogy egyelőre az sem ismert, orosz vagy ukrán rakétáról van-e szó. 

Kapcsolódó

Cikkünk írásakor több mint száz rakéta zúdul Ukrajnára, az elsők már be is csapódtak. Az Ukrajnában kialakult helyzetről szóló írásunkat ide kattintva olvashatja.

 olvashatja.

*** 

Nyitókép: Moldáv belügyminisztérium

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. május 20. 20:57
Ezek mindenáron bele akarják rángatni az országot az ukrán háboruba - szarosgyurka örömére .
Krupp Skya
2022. december 06. 08:52
Az oroszok a hibásak az ukránok fellövik a légvédelmi rakétát mivel nincs fent orosz repülő igy a rakéta tovább megy Lengyelországba, Moldovába. Jó hogy nem él már Moldova György meg is halna hogy lövik a névadóját. Az oroszok fittyet hánynak a háború szabályaira tessék figyelni nekik mikor lőnek fel az ukránok légvédelmi rakétát és küldjenek neki egy repülőt hogy ne tudjon tovább menni a rakéta. Há mán milyen dologez HÁGA seggiccs!
Málaga21
2022. december 05. 22:58
Oda se megy rossz helyre.
Krupp Skya
2022. december 05. 18:16
A végén a hülye ukránok még eltalálnak valakit. Mondjuk mi is belőttünk egyszer a Bócsa lőtere melletti óvodába, szerencsére vasárnap lévén nem voltak bent gyerekek. A mi lövedékünk valószínűleg azért tért el, mert Karácsony Gellert kapott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!