Ideológiai okokból sem foglalkozik az EU a nemzeti kisebbségekkel

2022. december 27. 10:29

A magyar csalódás az EU-ban ezen a téren több, mint indokolt.

2022. december 27. 10:29
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„A tagállami ellenállás mellett ideológiai okokból sem foglalkozik az EU a nemzeti kisebbségekkel, miközben nagyon is foglalkozik minden más kisebbséggel.

A magyar csalódás az EU-ban ezen a téren több, mint indokolt.

Érdekes összefoglaló.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. december 27. 16:44
Nem csodálkozom, amiért az eu-nak a nemzeti kisebbségek megoldhatatlan problémát jelentenek, ezért inkább a deviánsok jogait emlegetik. Maga a nemzet szó is vörös posztó a eu-s bürökraták számára, mert ők már valami ócska olvasztótégelyben fetrengenének... Csakhogy mi még itt vagyunk, és nem kívánunk velük azonos dagonyában heverészni. Mi egy öntudatos, szuverén nemzet vagyunk, és ezt mindenáron érvényesíteni fogjuk. A magyarság létezett az eu előtt is és létezni fog az eu összeomlása után is!
Hangillat
2022. december 27. 16:23
A vágyott 'beteljesülés': az EU majd mindent megold a felgyülemlett tudás, történelmi tapasztalat birtokában a béke, demokrácia, prosperitás kontinensévé válik polgári álom-mese. Imperializmusok játékszere lett. Az egész EU átvilágításra szorul most az EP korrupció folytán. A polgári társadalom szétverése folyik anti-burzsoázia éllel. Utolsó esély még a tömegek szava, szavazata, mert birodalom építése folyik. A vezetőségeket kényszerítés nélkül nem elvárható bármi érdemi változtatás elkezdésére. Először Közép -Európában van meg a józanabb felismerés erre. Gyarmat, Balassagyarmaton kívül az egyetlen gyarmatunk, a cigányok már több mint hatszáz éve jelen vannak, két Trianon után köszönjük, megvagyunk; több Európát! Luciferi és érdekköre akar. Persze, lehet az EU-ban változás, az ukrajnai románok miatt Bukarest is tiltakozik...
Kickbox
2022. december 27. 13:48
Butuskák figyeljetek, Azért mert fideszesek vagytok szabad nektek is gondolkodni. Az EU-ban csak ti csalódtatok butuska jobboldaliak. A normális dolgok az EU-ból jönnek, ahonnan az EU-s pénzeket OrbánGagyi is pitizi. Előbb fejezzétek be az általános iskolát és akkor a hozzászólásaitok is értelmesebbek lesznek.
-Zsolt-
2022. december 27. 12:16
Az EU eltörölte nektek a határokat, így egy "országban" lehet élni, szabad mozgással, munkavállalással, költözéssel, segélyprogramokkal, stb. a nemzeti kisebbségekkel. Mi mást kellett volna még csinálnia? Visszacsatolni Erdélyt, a Felvidéket? Mi van, ha nem is akarnak visszajönni, mert jobb nekik ott? 🤣 🤣 🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!