Ilyet nem tesz senki, akinek magyar a szíve

2022. november 17. 21:33

Mit akarnak ezek a szerencsétlenek? Háborút?

2022. november 17. 21:33
null
Vörös Tamás
Facebook

„Szögezzük le, szabad kritizálni, bírálni a mindenkori magyar kormányt, akár külpolitikai kérdésekben is. Ennek megvan a terepe, ott van az országgyűlés és számos belföldi sajtótermék.

Az azonban több, mint meredek, hogy a momentumos »államférfiak« elutaznak egy háborúban álló országba, ahol azzal a hazugsággal kampányolnak, hogy a hadban álló ország ellenségének szövetségese a magyar kormány.

Ilyen nincs. Ilyen állítások akkor sem megengedhetők, ha az illetők nem osztják a magyar kormány álláspontját, sőt akkor sem, ha egyenesen utálják azt. Egész egyszerűen, ilyet nem tesz senki, akinek magyar a szíve. Mit akarnak ezek a szerencsétlenek? Háborút?

Én elhiszem, hogy a Momentum intellektuális válsága olyan súlyos, hogy nehéz megakadályozni a párt elsüllyedését, de ez a magatartás minden körülmények között elfogadhatatlan.

Lehetséges, hogy számos streamingszolgáltató filmjének megtekintése, valamint hosszas, saját magukkal történő egyeztetést követően a Momentum politikusai felkészültnek érzik magukat az világpolitika ügyeinek intézésére, de a realitás az, hogy a valóságot nem mesekönyvírók írják.

Az nem mentség a momentumosok vállalhatatlan viselkedésre, hogy meg kell szolgálniuk a külföldi gazdáik pénzét. Erre a tevékenységre ugyanis van egy veretes magyar kifejezés.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. november 19. 13:24
Azt ne feledjük, hogy az ilyen hetednótás figurák a fejlett nyugaton kormányoznak. Csak a mi bölcsességünknek köszönhető, hogy nálunk ráérnek önmagukkal vitatkozni.
machet
2022. november 18. 17:31
Ki keres itt mentséget?Egyértelműen egy külföldi ügynök alakulat.Pusztuljanak.
csulak
2022. november 18. 17:10
SOHA TOBBE BALOLDALT ! NOmentum !
Némber
2022. november 18. 14:47
Azt sem tudná magyar ember megtenni, amit Dobrew tesz, hogy külföldön azért kampányoljon, hogy Magyarország ne kapja meg a saját jogon járó Eu pénzeket. Évek óta ezt teszi. Így akarnak hatalomhoz jutni. Mentsen meg Jóisten tőlük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!