Az USA/Gyurka bá csicskamédiája

2022. november 08. 18:54

...Belekezd a Mearsheimer nem is komolyan vehető figura című hadműveletbe.

2022. november 08. 18:54
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Az USA/Gyurka bá csicskamédiája belekezd a Mearsheimer nem is komolyan vehető figura című hadműveletbe 3, 2, 1…”

Kapcsolódó

 

Amerikai politológus: Az oroszok atomfegyvert vetnek be, ha sikerül őket kiszorítani Ukrajnából

Az Egyesült Államok és a Nyugat provokálta ki az ukrajnai háborút azzal, hogy kilátásba helyezte Ukrajna NATO-tagságát - jelentette ki John J. Mearsheimer amerikai politológus a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartott előadásában, kedden Budapesten. Vagyis Putyin preventív háborút indított Ukrajnában, hogy megakadályozza Ukrajna NATO-tagságát, vagyis hogy a Nyugat bázisul használja Ukrajnát Oroszországgal szemben - mondta a professzor.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 09. 15:44
Gábor! Már Moszkvából jelentkezel?
brekker
2022. november 09. 04:03
Ha már usa mindenképpen kell, akkor inkább a fenti csávó. Ha fél az oroszoktól, akik az új rakétáikkal védhetetlenül porrá bombázzák Amerikát, az se baj. Nemár mindig csak Európa szopja meg, legyen már valami mérték! És akkor: Mit köszönhetünk az oroszoknak, és az ő hiperszónikus fegyvereiknek?
Megtalálta
2022. november 08. 20:04
Mearsheimert nehéz lesz "hitelteleníteni", ugyanis már 2015-ben felhívta a figyelmet arra, hogy a NATO Ukrajnát és Oroszországot háborúba hajszolja azzal, hogy Ukrajnát a NATO részévé akarja tenni.
SzabóGéza
2022. november 08. 19:48
Szélsőjobboldali, náci zsidót faragnak belőle hamarosan!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!