Zelenszkij az éjjel lényegében hazudott azért, hogy a NATO belépjen a háborúba

2022. november 16. 22:03

A világháború kirobbanását is jelenthette volna.

2022. november 16. 22:03
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

Zelenszkij az éjjel lényegében hazudott azért, hogy a NATO belépjen a háborúba, ami egyúttal a világháború kirobbanását is jelenthette volna.”

Zelenszkij: Ez nagyon jelentős eszkaláció, cselekednünk kell!

„Jelentős eszkalációnak" minősítette Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kedd esti videoüzenetében azt, hogy Oroszország a NATO-tagállam Lengyelország területére mért „rakétacsapást", és intézkedésre sürgette az északatlanti szövetséget - számolt be a Jevropejszka Pravda hírportál. „Orosz rakéták találták el Lengyelországot.

Nyitókép: HANDOUT / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. november 18. 09:44
....ez a ripacs a saját és az amcsi koncot védi....pfuj
Innogreen23
2022. november 18. 03:33
Zselétetű az első pillanattól hazudik. Sajnos csatlakozott hozzá az Eu, élén mindenki Orsi nénijével. Huxit! Még ma! Ha lehetne.
loci__
2022. november 17. 22:07
Az ukránok geci láda előre kitervelt sunyi provokatív módon direkte és szándékosan lőtték a lengyel területet a rakétáikkal szerintem, hogy a NATO-t beugrasszák a háborúba, illetve a III. világháborúba!! Hála Istennek ez nem jött össze a szarjankó faszával klippírozó zselének, aki már azonnal az oroszokra kente ezt az általuk elkövetett pofátlan égbe kiáltó aljasságot. Az S-300-as légvédelmi rendszer rakétáinak ható távolsága 350 km, ha lehet hinni a katonai szakértőknek. Akkor már egyértelmű lehet, hogy sem az orosz föderáció sem az orosz annektált területekről az oroszok nem tudják elérni az S-300-as rakétáikkal a lengyel területet. ez csak is ukrán területről kilőtt S-300-as rakétákkal volt lehetséges. Szerintem ez 100%. Szerintem sántít az az érveléses mentegetőzés lengyel és nyugati politikusok részéről, hogy az ukrán területről kilőtt S-300-as légvédelmi rakéta rendszerből kilőtt rakéták meghibásodtak és célt tévesztettek. Ezzel csak az a bajom, hogy több háborúban sikeresen helyt állt S-300-as hogy lehetséges, hogy nem is ha nem kettő is egyszerre bekrepált, na ezt nekem senki sem tudja beadni!!
LancelotDuLac
2022. november 17. 20:53
"Zelenszkij az éjjel lényegében hazudott azért, hogy a NATO belépjen a háborúba" most pedig te hazudsz, mert megismételted Zelenszkij hazugságát xDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!