Mi lesz ha kiderül, hogy a Lengyelország területére becsapódó rakétákat az ukránok lőtték ki?!

2022. november 16. 18:24

Ismerjük annak a népmesének a végét amikor a juhász állandóan farkast kiált!

2022. november 16. 18:24
null
Budai Gyula
Facebook

„Mi lesz ha kiderül, hogy a Lengyelország területére becsapódó rakétákat az ukránok lőtték ki?!

Az ukrán elnök, meg sem várta a hivatalos vizsgálatot, rögtön farkast kiáltott !

Pedig mi ismerjük annak a népmesének a végét amikor a juhász állandóan farkast kiált!

Ennyi!”

Nyitókép: NARCISO CONTRERAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. november 18. 19:15
Amerikának miért lenne érdeke az EU-t a veszélytől megóvni. Sem Napóleon, sem Hitler nem jutott Moszkváig, hátha ez Zelenszkijnek sikerül. Végül is Kijev közelebb van Moszkvához, mint Párizs, vagy Berlin.
youngboy
2022. november 17. 10:23
Nem lehet, hogy Budai ilyen ostoba lenne. Napnál világosabb, hogy az ukránok voltak.
Bendzsó Boy
2022. november 17. 10:03
Az oroszok Dombászból lőhettek S300-as rakétát ami Kijevtől légvonalban 582 km ,a nyugati határ kb 1200 km! Az S300 hatótávolsága kb 300 km (?) ! Az oroszok kelet felől lőhettek amihez az ellenrakétát nem nyugat felé, hanem kelet felé kellett volna a rendszernek kilőni mivel kb 200 km -ről érzékeli ! Két lehetőség van az oroszok nem S300 -at lőttek hanem egy korszerűbb nagyobb hatótávolságú rakétát amit az ukrán S 300-as a nyugati határtól kb 150km-re érzékelt, vagy pedig direkt (amire gondolni is rossz) lőttek át okot adva a NATO 5-ös cikkelyének a beavatkozásra (?) !
LancelotDuLac
2022. november 16. 23:36
"Mi lesz ha kiderül, hogy a Lengyelország területére becsapódó rakétákat az oroszok lőtték ki?!" SZ-300-as, szovjet! gyártmányú rakétarendszer által kilőtt légvédelmi rakéta. Légvédelmi rakétát az oroszok is használhattak, hiszen támadták őket is az ukránok! Aztán ott van még, hogy szovjet gyártmányú, ami azt jelenti, hogy maximum a 80-as évek végén készülhetett (több mint 30!!!! éve), ami a precizitást tekintve, messze elmarad a ma elvárásaitól. "valószínűtlen az első vizsgálatok szerint a röppálya alapján, hogy Oroszországból lőtték volna ki a rakétát.(Biden)" - nyilván nem Oroszországból lőtték , mivel az oroszok ukrán területen vannak SZ-300-as, szovjet! gyártmányú rakétarendszer által kilőtt légvédelmi rakéta. Légvédelmi rakétát az oroszok is használhattak, hiszen támadták őket is az ukránok! Aztán ott van még, hogy szovjet gyártmányú, ami azt jelenti, hogy maximum a 80-as évek végén készülhetett (több mint 30 éve), ami a precizitást tekintve, messze elmarad a ma elvárásaitól. "valószínűtlen az első vizsgálatok szerint a röppálya alapján, hogy Oroszországból lőtték volna ki a rakétát.(Biden)" - nyilván nem Oroszországból lőtték , mivel az oroszok ukrán területen vannak, - és mivel még mindig Hajítógéppel dolgoznak - nem csoda,hogy néhány töltet mellé ment. xDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!