A két hadviselő fél Oroszország és Ukrajna, nem pedig Orbán Viktor és a libernyákok

2022. november 16. 09:27

Teljesen érthető, ha a művelt közönséget foglalkoztatja egy szomszédunkban zajló, hónapok óta tartó háború.

2022. november 16. 09:27
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Teljesen érthető, ha a művelt közönséget foglalkoztatja egy szomszédunkban zajló, hónapok óta tartó háború. Az is érthető, és egyáltalán nem baj, ha erről van véleménye. Azonban bátortalanul és halkan megjegyezném, hogy a véleményalkotás előtt talán nem árt fölidézni, hogy a két hadviselő fél Oroszország és Ukrajna, nem pedig Orbán Viktor és a libernyákok.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. november 17. 10:26
Hú megint milyen jópofit mondtál - ahogy elnézem sok volt a por; seggfej!
Agybeteg Fideszes2
2022. november 16. 20:10
"Kedves" Hont úr! Ha valóban így gondolja akkor tessenek felhagyni azzal a nyilvánvaló hazudozással Hogy Orbán, pontosabban a Fidesz Putyin pincsije. Nem Orbán hívta meg anno zsidóktól lopott villájába egy baráti ebédre, és nem ő ajándékozott oda ott és akkor egy pulit PUTYIN részére, hanem az ellenzék jelenlegi DK-vezére GYURCSÁNY FERENC! Te hazug bolsi jobb, ha ezt egy életre megjegyzed!
kata56
2022. november 16. 18:15
:D:D:D
csulak
2022. november 16. 16:49
baloldalon csak degeneraltsagot latok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!