Nincsenek illúzióink

2022. november 25. 19:09

A Fidesz nem akarja a korrupciót felszámolni, a gazdasági összeomlást akarja elkerülni.

2022. november 25. 19:09
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Nincsenek illúzióink. Tisztában vagyunk vele, hogy a Fidesz nem akarja a korrupciót felszámolni. A gazdasági összeomlást akarja elkerülni, amikor eleget tesz az EU kéréseinek az EU-s pénzek megszerzése érdekében. Mégis: amíg nem csatlakozik hazánk az Európai Ügyészséghez, minden rendelkezésre álló eszközt ki fogunk használni, hogy megfékezzük a közpénzlopást.

Ezért támogattuk szavazatunkkal az Integritás Hatóság felállítását. Ezért üdvözöljük a Transparency International, a K-Monitor és más civil szervezetek döntését, hogy részt vesznek a Hatóság munkájának felügyeletében. Nem küzdhetünk úgy a korrupció ellen, hogy már az elején bedobjuk a törölközőt. A Hatóság egyre bővülő jogkörei, az EU külső és a Momentum belső nyomásgyakorlása együttesen erre lehetőséget ad.

Az új politikai generáció egyik feladata, hogy felülről lefelé és belülről kifelé kiírtsuk a korrupciót Magyarországon. Ha ettől a hatóságtól nehezebb lesz lopni, és nagyobb lesz a lebukás veszélye, már egy lépéssel közelebb kerültünk a céljainkhoz.”

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. november 27. 13:44
OV nem lop, te és KG viszont sokat
csulak
2022. november 26. 17:49
Fegyor eddig a kulfoldi gazdasagi minositik csak dicerik az Orban Kormany teljesitmenyet ! Hogy hogy nem tud ezt felfogni a tyukeszeddel ? ja ertem te a napelemet is atomeromunek hiszed ! igy ertheto mar miert hazudozol osszevissza!
Krupp Skya
2022. november 26. 17:47
Mi a különbség a füstbomba és Fegyőr között? A füstbomba parti kellék. Fegyőr náci párti kellék
mokány
2022. november 26. 16:50
Az orwelli birodalom csicskái triumfálnak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!