Győzelem a magyaroknak!

2022. november 24. 12:41

Ami óriási pofon Orbánnak, győzelem a magyaroknak, mert sikerült megvédeni a magyaroknak járó uniós forrásokat.

2022. november 24. 12:41
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Győzelem a magyaroknak!

Néhány perce hatalmas többséggel fogadtuk el azt az európai parlamenti határozatot, amely megakadályozza az orbáni korrupciót. Ami óriási pofon Orbánnak, győzelem a magyaroknak, mert sikerült megvédeni a magyaroknak járó uniós forrásokat.

Soha nem fogunk asszisztálni ahhoz, hogy az uniós pénzekből továbbra is Orbán oligarchái gazdagodjanak a magyarok kárára. Szerintünk csak az a garancia arra, hogy az uniós pénzeket valóban a magyar emberek, önkormányzatok, vállalkozások kapják meg, ha csatlakozunk az Európai Ügyészséghez.”

***

***

***

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. november 25. 21:59
Akkor most a Dobrev tetű elérte a célját. Megvédett bennünk. Na hurrá! Viszont akkor talán mostmár el is takarodhatna a jó k....a anyjába. Mert már nincs rá szükség.
istvanpeter
2022. november 25. 09:07
Mi a fene! Az elmebajnak fertőző változata is létezik?!
ineedcoffee
2022. november 25. 08:52
https://www.youtube.com/watch?v=ZfVrLwQ-GiE
madar299
2022. november 25. 07:41
Ennél a némbernél még egy áspis kígyó is kedvesebb. Áspis kígyó - Veszekedős, házsártos, rosszindulatú és alattomos személy, rendsz. asszony .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!