Az EP megszavazta: nem elégséges a 17 vállalás teljesítése hazánk részéről

2022. november 24. 13:04

416-an hazánk ellen, 124-en hazánk mellett szavaztak.

2022. november 24. 13:04
null

Az Európai Parlament megszavazta: nem elégséges a 17 vállalás teljesítése hazánk részéről. A szavazás eredményéről először – nem meglepő módon – Daniel Freund és Dobrev Klára adott hírt. Freund szerint „az uniós forrásokat be kell fagyasztani a demokrácia helyreállításáig!”, Dobrev pedig így kommentálta a szavazás eredményét:

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője kiemelte: „A baloldal által elfogadott szöveg nem kevesebbről szól, mintsem hogy politikai büntetésként mindenáron vegyék el a magyarok millióitól a jog szerint nekünk járó uniós pénzeket.

A magyar baloldali képviselők teljes mellszélességgel azt támogatták, hogy vegyék el az uniós forrásokat a pedagógusok béremelésétől,

a magyar önkormányzatoktól, a magyar kis- és közepes vállalkozásoktól, a kórházaktól, a közlekedés fejlesztésétől, a környezetvédelmi és energetikai beruházásoktól”.

 

Összesen 762 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2022. november 24. 20:55
Feketeöves hazaáruló az ellenzék, élén a gyurcsány-horrorpárral.
ederzsuzsanna
2022. november 24. 19:42
A mi pénzünket már rég ráköltötték Ukrajnára. Szerintem.
2022. november 24. 19:22
Tehát nem változott. Kritikus fontosságú terméket vehetnek. Februári stabil árfolyamon! Ezt akkor szerinted más ország is megtehetné? Nem! Nekik hagyják a hatalmasok, akik tönkre vágnak egy működő országot. Örülök, hogy teáltalad lett igazam.
de France
2022. november 24. 18:46
Rugaszkodjunk el ettől a Magyarországot romba döntő korrupt Orbán bandától. Az igazi nagy emberek ők : Mahler és Claudio Abbado. És a többi nagy művész. Jó csütörtök esti zenehallgatást! https://youtu.be/4XbHLFkg_Mw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!