A Biden-kormányban sokan csalódtak az elmúlt két év alatt

2022. november 03. 19:17

Izgatottan figyelem, hogyan mozgósít a világ egyik legnagyobb kampánygépezete.

2022. november 03. 19:17
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Úton Washington DC-be!

Pártcsaládunk, az ALDE delegációjának tagjaként a hétvégére az Egyesült Államokba utazom, ahol egyből fejest is ugrunk a Midterms kampányhajrába – hiszen kedden lesznek az államokban a »félidős« választások.

Az EP Egyesült Államokkal kapcsolatot tartó küldöttségének tagja vagyok, így különösen fontos számomra a transzatlanti diplomácia, pláne egy válságos időszakban, amikor az EU és szövetségeseink közti együttműködés felértékelődik.

De az utazás személyes okokból is fontos számomra: azt gondolom, ugyan az elmúlt években inkább az ijesztő politikai hírek domináltak az Egyesült Államokkal kapcsolatban, sokat tanulhatunk tőlük, legyen szó optimista jövőképről, szabadságszeretetről, vagy demokratikus hagyományokról.

Az amerikai politikában most izzik a hangulat. A Biden-kormányban sokan csalódtak az elmúlt két év alatt, de bőven akadnak olyanok is, akik még nem felejtették el a korábbi Trump-vezetés alatti diszkriminációt és az észérvek nélküli agressziót. Izgatottan figyelem, hogyan dönt a nép, és hogyan mozgósít a világ egyik legbonyultabb és legnagyobb kampánygépezete – ez önmagában felér egy jó sorozattal!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. november 04. 18:07
Ezek szerint nagyon átmosták az agyad, nem félsz? A hazaárulás nem felejtős dolog!
Gonella
2022. november 04. 16:57
továbbképzésre utaztak bergengóccal. kiváncsi vagyok a botmixert hogy viszik át a határon? hacsak nem vibrátorként?!
csulak
2022. november 04. 14:04
a 4.5 milliardrol beszelj te tolvaj cafka !
bf109g6
2022. november 04. 13:53
Ez a nőnek született egyed miért nincs még hazaárulásért, sikkasztásért és lopásért 30 évre kényszermunkatáborban...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!