Magyarország marad, ami volt: a középszer gyűjtőtégelye!

2022. október 31. 09:04

Hogy lehet, hogy pont a legtehetségesebb, legambíciózusabb és legemberségesebb tanárokat pofozzák?

2022. október 31. 09:04
null
Schilling Árpád
Facebook

„Novák Katalin mosolyogva pózol Karikó Katalinnal, és arról elmélkedik, milyen büszkék is a hazai magyarok a híres magyarjaikra. Novák Katalin csak azt felejti el hozzátenni, hogy druszája nem önszántából hagyta el a hazáját 1985-ben, hanem, mert nem kapott támogatást az intézet, ahol dolgozott.

Az Elnökasszonynak arról kellene inkább töredelmes vallomásba kezdenie, hogy hány magyar tehetség hagyta el Magyarországot 2010 óta csak azért, mert nem kaptak támogatást!!! Hogy kerülhetett a közoktatás a seftes hóhér, a Pintér markaiba? Hogy lehet, hogy pont a legtehetségesebb, legambíziózusabb és legemberségesebb tanárokat pofozzák? Hogy nézhetik ölbe tett kézzel és cinikus vigyorral, amikor bátor diákok ezrei harcolnak tanáraikért, és a saját jövőjükért?

Miközben Novák Katalin boldogan repked a világok között, Magyarországon nap mint nap alázzák meg a szellem embereit! A legtehetségesebbektől rettegnek, és ezért ott tesznek be nekik, ahol csak tudnak. Díjat már rég nem a teljesítményért osztanak, hanem az intenzív seggnyalásért!

Magyarország soha nem becsülte meg a tehetségeit, viszont baromira büszke volt a hazáját kényszerűségből elhagyott, és aztán máshol kiteljesedett szakemberekre!

Novák Katalin is pont olyan, mint az összes többi közpénzből utazgató és selfiezgető léhűtő, aki görcsösen kapaszkodik a hírességekbe. Magyarország marad, ami volt: a középszer gyűjtőtégelye!”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
123321
2022. október 31. 18:44
lemaradtál proli, már megállapodtak a fizuemelésről!
KatalinKormos
2022. október 31. 16:36
Az a magyarországi középosztály (politikai és ideológiai viszonyoktól függetlenül) termeli ki magából a novákkatalinokat és társaikat, amely középosztály faunája híján van annak a három lelki sajátságnak, amely nélkül nincs termékeny közösség és élet. Nevezetesen: - a kezdeményezés ösztönös bátorsága, - a felelősség elvállalása és a - szellemi értékeken alapuló fegyelem! Ez pedig egy, a társadalom minden réséből és pórusából áradó szagtalan középszerűséget, és annak minden ocsmány terhét (kiskapuk, ügyeskedés, bekkelés, sufnituning-ideológiák, nepotizmus vagy urambátyámizmus etc...etc..) eredményez végül.
Brandon the great Negro
2022. október 31. 14:55
Jó helyen vagy te Árpád bárhol is legyen az!
fintorman
2022. október 31. 14:54
A feleséged nem akarja kiverni a faszomat? Bár inkább ne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!