Na jó, én ezt nem bírom

2022. október 25. 18:57

Mintha egy kicsit eltávolodtunk volna a pedagógusbérektől meg a tanárok munkakörülményeitől.

2022. október 25. 18:57
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Mintha egy kicsit eltávolodtunk volna a pedagógusbérektől meg a tanárok munkakörülményeitől, amely témák – elvben – az egész purparlé alapját képezték, és amely témák nemrég még ürügyet szolgáltattak a tiltakozásipar prominenseinek, hogy elhallgattassák a kritikusokat mondván, most minden mást félre kell tenni, másról nem illik beszélni, mert az egyetlen morális kötelesség mást szóba sem hozva kiállni az Ügy mellett.

Nos, amennyiben az Ügy lenne a fontos, akkor aprólékos exegézis és fölényeskedő kioktatás helyett »Je suis kukás« kitűzővel nem megyek be egy ideig tanítani, és erre szólítom föl a többi tanárt is, a szülők kénytelenek lesznek otthon maradni, és leáll a gazdaság, de előtte azért még emelnek a béreken. Ez ilyen k*rva egyszerű.

De valójában az ügy annyi, hogy az egyik fél büszkén hirdetheti maga különb voltát, hogy ő a szépség meg a jóság letéteményese, mert a másik milyen ocsmány, mocskos szájú dekadens (Bayer Zsolt lovagkeresztjével nem volt bajuk), a másik fél pedig elitizmusában megmártózva vetheti oda, hogy mennyivel műveltebb, mert amazok ott még azt se tudják, hogy Csokonai is, Petőfi is k*rvaanyázott, Pázmányról, hát, arról meg jobb nem is beszélni.

Valami szobrász egy csak általa értelmezhető performansszal fölszólítja az igazgatót diákja helyett a nemi szervétől való elhatárolódásra, egyben az egyházi intézmény vezetőjének címzett kirohanásban a »klerikálfasiszta« Orbán-rezsim vesztét kívánja. Szintén az igazgatónak címzi sorait a Magyar Rádió néhai átmeneti elnöke, Pécs Városért díj kitüntetettje Krassó László (a megszólalók közül csak az ő nevét írom le), aki az iskola volt diákjaként a gimnazista lány kirúgását követeli, vagy különben visszaküldi az érettségi bizonyítványát. Ne álljunk meg az érettségi bizonyítványnál! Ezennel indítványozom, hogy haladéktalanul vonják vissza a Pécs Városért díjat és lehetőleg a teljes nyugdíjat is. Vagy legalább egy részét. De azoktól is, akik ki tudja hanyadik gimnazistát áldozzák föl permanens forradalmuk oltárán.”

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csikasz
2022. október 26. 18:39
Bayer Zsolt-ra, nem beszélve a többi Fideszesről, azért több mint 10 évig zúdult a Heti Hetes és egyébb média melanómákból a nyomdafestéket nem tűrő trágárság, pofátlanság, gőg, hazugság, és ferdítés. Orbán neje ellik. A szent korona mici sapka. A magyar genetikaliag alattvaló. Kurva ország. Bayer csak a 2015-ös migránsválság óta igazán trágár, de mivel a tét az lenne, hogy az USA vagy valamelyik lelkes csatlós gyarmata ugyanazt szeretné velünk tenni, amit most az oroszok tesznek az ukránokkal - azzal a marcipánbevonatú finomsággal megtoldva hogy ehhez az egész nyugati világ és médiája, kutyaszekszuális transzmegértős zászlóstól tömegorgazmusban helyeselne - azért mégis csak megérthető teszi részéről a nyers szóhasználat. András valamiért erről nagyvonalúan megfeledkezik. Az ő neje vajon ellet-e már?
olajfa1
2022. október 26. 17:32
Andris! NEM!!! Pankotai Lilivel van a baj! hanem a tapssal!!! Azzal van a baj, hogy a "pedagógus kar" MEGTAPSOLTA!!! Pankotai Lili TRÁGÁRSÁGÁT! Most hagyjuk hogy ki mikor miért mit írt le! Sőt... azt is hogy az akkor leírtak ide tartoznak-e vagy sem?... Az a legnagyobb probléma hogy a MAGYAR PEDAGÓGUS KAR -akik tüntettek/állítólag/- AZOK EZT MEGTAPSOLTÁK! EGYET ÉRTETTEK VELE! SŐT TÁMOGATJÁK IS!!!!!!!!!!!... Na ezzel van a legnagyobb baj! Ha a "Pedagógus Kar" NYÍLTAN ELHATÁROLÓDOTT VONA... akkor még azt mondom hogy "OK"... mentik a menthetőt! DENM!!!! ÉS EZ A LEGES LEGNAGYOBB BAJ! EZ MINŐSÍTI A MAI MAGYAR PEDAGÓGUSOK SZINVONALÁT ETIKÁJÁT!!! Egyetlen pedagógus szervezet sem szólalt fel hogy "ELÉG!!!!" ez más nem az a szint amit a pedagógusok magasabb etikája elbírna!!!!!... NA ITT VAN A LEGNAGYOBB BAJ! /csak remélni tudom hogy az a gimnázium, vagy bármilyen iskola ahol Pankotai Lilit "tanítják" azok ugyanúgy "eltanácsolják" Pankotai Lilit.... mint annakidején József Attilát a "Szeged fura ura".../ /ha nem az is minősíti azt a tanintézményt!/
zsanett-kúnrum
2022. október 26. 13:54
seldon mondd, hogy faszállító
gyaloggos
2022. október 26. 12:08
FORDÍTOK! ELLENZÉKI hőbörgés ez a javából, SEMMI egyéb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!