Orbán Viktor a magyarok ellen intézett támadást, amikor mentességet kért az európai rezsicsökkentés alól

2022. október 21. 14:18

Orbán Viktornak fontosabb a Gazprom profitja és Putyin érdeke, mint a magyar családok megélhetése.

2022. október 21. 14:18
null
Varju László
MTI-OS

„ Megdöbbentő dolog történt a tegnapi EU-csúcson. Az EU-tagállamok egy közös ársapkát akartak tenni a gázra, azaz egy közös uniós rezsicsökkentést bevezetni, Orbán Viktor pedig ahelyett, hogy üdvözölte volna ezt, mentességet kért az európai rezsicsökkentés alól. Orbán ma azzal büszkélkedik, hogy kiharcolta: Magyarországon nem lesz európai rezsicsökkentés, marad a hétszeres kormányzati rezsiemelés, a hétszeres gázár és a rezsipánik. 

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktor támadást intézett a magyar családok ellen, amikor mentességet kért az európai rezsicsökkentés alól. Orbán Viktornak fontosabb a Gazprom profitja és Putyin érdeke, mint a magyar családok megélhetése.

Az egész EU arra készül, hogy leszorítsa az orosz gáz árát, közös gázbeszerzés és európai rezsicsökkentés lesz, Magyarország azonban kimarad ebből, Orbán Viktor miatt. Orbán harcolta ki, hogy ilyen drága legyen a rezsi, Vlagyimir Putyin pedig köszöni szépen, a magyarok gázszámlára befizetett pénzét is a háborúra tudja költeni.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. október 24. 11:45
Vajuuuuuuuuuuuu! Ne károgj már, mert a rendes varjú leszédül a fáról a mocskos hazugságaidtól! Tudjuk, ti azért szurkoltok, hogy a gázszállítás leálljon. Azért nem ártana azokról is írnod akik M.o.-gal értettek egyet. Ja arról nem fogsz, mert akkor nem tudnál károgni. Mocskos hazaáruló Európagyilkos görény!
Jose
2022. október 23. 18:47
Kb. 3 éve nyilvánvaló, hogy ez a fazon a 3 legbutább balos politikus között van. Annyira nincs agya, olyan sötét, hogy pont beleillik a DK-táborba.
amca
2022. október 22. 21:51
Beszélj még Buttha Baromez. Röfögj. Csináld a 4. négy5ödöt.
néhai Ch.Pilot
2022. október 22. 16:30
A magyarok ellen nem. Ellenetek, Varjú! Ellenetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!