...és akkor Elon Musk tényeket írt a Twitterre Ukrajnával kapcsolatban

2022. október 04. 12:30

...amitől a balos-liPsi közegnek kihullott a haja

2022. október 04. 12:30
null
BalFake News
Facebook

„...és akkor Elon Musk tényeket írt a Twitterre Ukrajnával kapcsolatban, amitől a balos-liPsi közegnek kihullott a haja.

Imádom a faszit.

A Tesla-tulajdonos techmilliárdos Elon Musk felháborította a vezető ukrán politikusokat és közszereplőket, miután a Twitteren négy pontba szedve felsorolta, szerinte mi az orosz-ukrán háború leginkább lehetséges végkifejlete.

A pontok szerint Musk arra számít, hogy:
- az elcsatolt régiókban az ENSZ felügyelete mellett újabb, valódi népszavazás lesz, és Oroszország távozik onnan, ha ez a nép valódi akarata;
- a Krím formálisan is Oroszország része marad, ahogy 1783 óta (Hruscsov hibájáig) az volt;
- a Krím vízellátása biztosított lesz; 
- Ukrajna semleges marad.

Andrij Melnyik, Ukrajna németországi nagykövete válaszul azt tweetelte neki: »B@zdmeg, ez az én nagyon diplomatikus válaszom neked«, majd később még azt, hogy »az egyetlen eredménye ennek, hogy ezután soha egyetlen ukrán sem fogja megvenni a kib*szott tesla sz*rokat«.

Hálátlan ukránok: 
Musk egyébként a mostani Twitteres posztig a háború kezdete óta kvázi népi hős volt Ukrajnában. Az ő Starlink műholdas kommunikációs rendszere tette például lehetővé az ukránok számára, hogy megkerüljék az országot sújtó internetkimaradásokat.”

Kapcsolódó

Elon Musk szavazást indított az elcsatolt ukrán területekről
Válaszul Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is indított egy voksolást. Bővebben is érdekel...

Válaszul Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is indított egy voksolást.

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berkenye
2022. október 05. 17:08
Mivel Musk kb. pár hetente változtatja a hozzáállását az ellenkezőjére, ezért egyik következő Twitter bejegyzésében várhatóan ismét az ukránokat fogja támogatni. Csak az ütemet kell eltalálni mindenkinek az erre épülő hatásos média akcióhoz.
Reszelő Aladár
2022. október 04. 16:42
Ez az új típusú diplomáciai nyelv? A bxszódj meg a kxrva anyáddal együtt? Nem baj, immár Musk is rajta lesz a halállistán, amit csak az alkotmányba kell beemelni, hogy minden ukrán kötelessége, hogy ha találkozik egy listán szereplővel, azt azonnal megölje. És ez teljesen legitim jogállamidemokratikus dolog lesz.
foldizs
2022. október 04. 16:16
Még egy névtelen nemecsek...
somatic335 - Legyetek bátorak
2022. október 04. 15:59
Mostmár csak a tényeket soroljátok légyszives.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!