A Csehszlovák Kém szerint fizetett provokátor vagyok

2022. szeptember 14. 06:16

A progresszívek nem értik az árnyalatokat, így katasztrófa, ha a történelemalakítás közelébe jutnak.

2022. szeptember 14. 06:16
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Csehszlovák Kém: »Az atommal való fenyegetőzés az orosz információs propaganda része. Ezt csinálja Medvegyev, de ugyanezt művelik napok óta a Kreml magyarországi szóvöcsei, fizetett provokátorok és a magyar nemzeti érdekek ellen dolgozó Demkó Attila, Robert C. Castel, Kiss Róbert, Nógrádi György is. Ezekkel a figurákkal rémhírterjesztés gyanúja miatt, a magyar rendőrségnek kellene foglalkozni.« Ezt beszélje meg a Csehszlovák Kém Leon Panettaval (is), üzenem neki, valaki adja at. Nem tudom ki, de olvastam írásait, egyszer szívesen leülnék beszélgetni az úrral egyébkent, vagy akár vitázni, már ha ki mer bújni az álneve alól.

A helyzet az, hogy az USA-ban, a NATO-ban tudják, mi a helyzet. 95%, hogy az oroszok majd »soft landinget« kapnak akkor is, ha esetleg dugába dőlnek. 1995-ben a Banja Lukat fenyegető horvát-bosnyák erőket Washingtonból állították meg, és a szerbek megkapták Bosznia 49%-at 3 év véres háború után. Nyilván ezt a »progresszív« elmék nem tudják felfogni, mert képtelenek árnyalatokban gondolkozni, ezért katasztrófa, amikor a történelemalakítás közelébe jutnak. Nem a 95% miatt aggódom, hanem az 5% miatt, mert teljes kontroll nincs, az országok, de az emberek sem csak bábuk a sakktáblán, nem mindig a »szabályok« szerint mozognak.”

Kép forrása: a Csehszlovák Kém Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2022. szeptember 14. 14:50
Nem csak egy kurzusnyalonc putyinszopóka DDD
ThuleanPerspective
2022. szeptember 14. 11:42
Amúgy jellemző a pesti tótokra, hogy valami csehnek képzelik magukat. Nevetségesek.
ThuleanPerspective
2022. szeptember 14. 11:41
Aki hallgat interjút Demkóval vagy olvasta a Máglyatüzet annak egyértelmű hogy Demkó atlantista. Elemzőként viszont objektív és reálisan látja a dolgokat, pont ezért szimpatikus. Ráadásul pont Putyinnal kapcsolatban szerintem még kicsit elfogult is (negatív irányban), szóval igazából a Csehszlovák kémnek az fáj, hogy Demkó a realitással szembesíti az ukrán propagandát, a sikerei ellenére. vagy ahogy 44-ben attól még mert az Ardenneki offenzíva megindult, még nem lett belőle német győzelem. Bármennyire szerette volna a német propaganda és sajtója. Mellesleg ha Adolf nyerte volna a 2. vh -t ma ezek a liberális-progresszív újságírók lennének a legnagyobb nácik és fajelméletből oktatnának minket.
tetx
2022. szeptember 14. 11:29
Bőtös bohémiai kém csak egy marginális paraszt. Nem érdemes vele foglalkozni, csak figyelmet követel magának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!